Voetbal

De Meiden van Zeerobben

Vijf wedstrijden. Twee keer winst, één keer gelijk, één verloren en één uitgesteld. Dat zijn de resultaten van de Meiden van Zeerobben van het afgelopen weekend. Het best presenterende team was MO13-1. Zij wisten met een grote overwinning de drie punten thuis te houden. Ook MO15-1 wist met een mooie uitslag de punten thuis te houden. VR1 verloor voor de verandering eens niet en pakte zelfs een puntje. MO11-1 moest weer een verlies incasseren en VR2 had haar kampioenswedstrijd moeten spelen maar die werd helaas uitgesteld. 

Zeerobben VR1

Eindelijk een wedstrijd die niet verloren werd maar het eerste punt in 2019 bracht. VR1 ging afgelopen zaterdag op bezoek bij Blauw Wit/Warga. In de eerste ontmoeting had deze ploeg geen kind aan Zeerobben. Thuis werden de robbenvrouwen met de grond gelijk gemaakt met een nederlaag van 0-11. Afgelopen zaterdag liep het net even anders dan de Leeuwarders hadden verwacht. Na het verlies op Franeker vorige week toonde het Zeerobben afgelopen zaterdag karakter tegen Blauw Wit/Warga VR1. De Leeuwarders kregen ‘hun’ doelpunten cadeau van Zeerobben en de scheidsrechter. De morele winnaar werd Zeerobben. Eindstand 2-2. Komende zaterdag geen wedstrijd, een week later op 6 april spelen de dames thuis tegen Berlikum VR1.

 

Zeerobben VR2

De kampioenswedstrijd van VR2 werd helaas afgelast door de tegenstander Arum VR1 en dus moeten de dames nog even wachten met het in ontvangst nemen van de schaal. Dat wordt dan waarschijnlijk pas op 6 april na de wedstrijd tegen ONB VR1 in Drachten.

 

Zeerobben MO15-1

MO15-1 deed het lekker zaterdag. Tegen LAC Frisia MO15-1 wisten de robbenmeisjes keurig met 3-1 te winnen. Zeerobben staat met één puntje van de koploper Franeker, keurig op de tweede plaats in de poule. Aanstaande zaterdag gaan de dames op bezoek bij het MO15-1 van sc Franeker. Beide ploegen strijden om de eerste plaats in de competitie. In een eerdere ontmoeting moest Zeerobben verlies incasseren. Zaterdag vol aan de bak in Franeker voor Zeerobben in dé streekderby van NW-Fryslân. De wedstrijd begint om 11.00 uur op Sportpark Hertog van Saxenlaan in Franeker.

 

Zeerobben MO13-1

Deze ploeg heeft de smaak goed te pakken van het winnen. De meisjes hebben alle tot nu toe gespeelde wedstrijden gewonnen en staan met vier punten los van de nummer twee SVM MO13-1. Deze ploeg was afgelopen zaterdag ook hun tegenstander. Thuis op het Oostersportpark werden de meisjes van Sportvereniging Marknesse keurig de oren gewassen door de Robbenmeisjes. Het werd 7-0. Wij durven eigenlijk de voorspelling wel aan dat Zeerobben MO13-1 voor het kampioenschap gaat dit voorjaar. Aanstaande zaterdag geen wedstrijd voor de meiden. Zes april gaan ze op visite bij vv Workum.

 

Zeerobben MO11-1

Helaas was er voor de meisjes van MO11-1 afgelopen zaterdag weer verlies. Van het MO11-1 van de Heerenveense Boys werd met 0-5 verloren. Het wordt tijd voor winst. Ook voor deze meisjes geen wedstrijd komende zaterdag. Wel mogen de meiden aantreden in de line-up van Cambuur-Almere aanstaande vrijdagavond. Een week later op 6 april wacht de ploeg weer een zware tegenstander. Dan spelen ze tegen koploper SC Bolsward MO11-1.

Omdat er komende zaterdag bijna niet wordt gespeeld (op MO15-1 na) is er volgende week geen Meiden van Zeerobben. De week daarop natuurlijk wel weer een nieuwe editie.

|Doorsturen

BuienradarAgenda