Voetbal

De Meiden van Zeerobben

Vijf wedstrijden op papier, vier gespeeld. Met het beste resultaat voor de meiden van MO13-1. Zij namen de drie punten mee naar Harlingen vanuit Urk. De dames van VR2 hielden de drie punten in Harlingen, MO11-1 verliest net als het vlaggenschip VR1 weer van hun tegenstanders en de wedstrijd van MO15-1 was afgelast.

Zeerobben VR1

Een niet al te beste zaterdag voor de dames van VR1. Na de veelbelovende wedstrijd tegen de Leeuwarder Zwaluwen van vorige week was het afgelopen zaterdag niet wat de dames in gedachten hadden. Tegen Franeker VR1 konden de Harlingers geen blok zetten, alleen de eerste twintig minuten van de wedstrijd waren de Harlingers gevaarlijker dan de Franekers. Daarna verloor Zeerobben de controle compleet en stond er aan het eind van de wedstrijd een stand van 0-5 op het scorebord. Een excuus voor deze nederlaag is niet te noemen, een collectief falen. Aanstaande zaterdag gaan de dames op visite bij de dames van Blauw Wit/Warga VR1. Weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen.

 

Zeerobben VR2

Dat ze dit seizoen weer kampioen zullen worden staat al vast, maar wanner hangt af van een aantal wedstrijden die gespeeld moesten worden. Eén daarvan was de wedstrijd tegen het VR3 van de Leeuwarder Zwaluwen. Wisten de Zeerobben dames vaak in vorige wedstrijden met overmacht te winnen van hun tegenstander, afgelopen zaterdag ging het iets moeizamer. Een magere 3-2 winst na afloop is natuurlijk genoeg voor de drie punten maar we zijn anders gewend van deze robbenvrouwen. Aanstaande zaterdag spelen de Robbenvrouwen hun kampioenswedstrijd tegen Arum VR1. Bij winst mogen de dames de schaal omhoog houden en natuurlijk een ‘klein’ feestje vieren natuurlijk. De wedstrijd begint om 14.30 uur op het Oostersportpark.

 

Zeerobben MO15-1

Voor de meiden van MO15-1 was er afgelopen zaterdag geen wedstrijd, deze werd door de tegenstander Bolsward MO15-2 afgelast vanwege een slecht bespeelbaar veld. Aanstaande zaterdag gaan de dames voor de drie punten op het Oostersportpark. Tegenstander is dan LAC Frisia MO15-1. De wedstrijd begint dan al om 8.45 uur.

 

Zeerobben MO13-1

MO13-1 moest afgelopen zaterdag afreizen naar Urk. Op Urk bij de gelijknamige sportvereniging speelden de meisjes een wedstrijd tegen het MO13-2. Hoewel de ploegen aardig gelijkwaardig waren wist Zeerobben er toch winst uit te persen. Pas tegen het einde van de wedstrijd scoorden de Harlingers het winnende doelpunt. De robbenmeisjes wonnen de wedstrijd met 3-4 van de Urkers. Aanstaande zaterdag spelen de meisjes thuis op het Oostersportpark. Tegenstander is dan SVM MO13-1 uit Marknesse. Kunnen de Zeerobjes hun koppositie behouden? Kom kijken om 11.45 uur.

 

Zeerobben MO11-1

De dames van MO11-1 wisten net als het VR1 ook weer niet te winnen. De tegenstander was net iets te sterk voor de Harlingers. In Lemmer werd er met 5-2 verloren van CVVO MO11-1. De meisjes spelen dit seizoen in de hoofdklasse en hebben in deze poule nog geen wedstrijd gewonnen. Misschien lukt het ze komende zaterdag tegen de meisjes van MO11-1 van Heerenveense Boys. Op het Oosterportpark barst om 11.20 uur het ‘geweld’ los. We duimen voor de meisjes voor de winst want dat verdienen ze.

|Doorsturen

BuienradarAgenda