Voetbal

De meiden van Zeerobben

We beginnen vandaag de meiden van Zeerobben met het verhaal van MO15-1. Zij hadden een mooi reisje voor de boeg richting Terschelling. Een ploeg waar ze vaker tegen speelden en waar de krachtsverschillen miniem zijn. Zo bleek ook afgelopen zaterdag wel weer. Met de rust stonden de meiden met 2-1 achter maar na de rust sleepten ze uiteindelijk een 3-2 overwinning uit het vuur. Wat een mooie prestatie en met Terschelling weer koploper in de tweede fase. De wedstrijd van MO15-2 ging helaas niet door. Morgen mogen ze weer. Dan thuis tegen Leovardia. 

De vrouwen van VR18+1 speelden afgelopen vrijdagavond weer. Dit keer in Witmarsum. En de vrouwen deden het uitstekend. Alleen de wedstrijd tegen Arum ging verloren. De overige wedstrijden tegen Makkum, Oosterlittens en Mulier werden allemaal gewonnen. Vrijdag 2 december is de laatste speelronde. 

De vrouwen van VR1 konden geen goed vervolg geven aan het gelijke spel van vorige week tegen Hardegarijp. In en tegen Bolsward werd er met 3-0 verloren.  Morgen opnieuw proberen thuis tegen DWP. 

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda