Voetbal

De meiden van Zeerobben

Ook de meiden van Zeerobben zijn alweer volop in training ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. De dames van VR1 zijn alweer sinds begin augustus in training. Zij zijn het afgelopen seizoen kampioen geworden in de 4e klasse en komen dit seizoen dus in de 3e klasse uit. Een mooie uitdaging voor dit team dat weer onder leiding van Richard v.d. Kooi en Henk Boutsma staat. 

 

Afgelopen zaterdag speelden ze de eerste oefenwedstrijd van dit seizoen tegen JO17-3. Een team dat vorig seizoen nog als JO15-3 uitkwam en in het najaar kampioen werd. Na de 1-0 voor de vrouwen wisten de jongens voor de rust nog de gelijkmaker te maken. Na rust werd JO17-3 sterker en sterker en moesten de vrouwen het vooral fysiek afleggen tegen de jongens. Het werd uiteindelijk 4-1 voor JO17-3. Beide teams weer een nuttige oefenwedstrijd in de benen. Nu staat de bekercompetitie voor de deur. De wedstrijd van morgen tegen L. Zwaluwen VR1 is in verband met de Visserijdagen verplaatst naar maandagavond aanstaande om 20.00 uur op het Oostersportpark. Meteen een pittige tegenstander voor de dames want het team van L. Zwaluwen komt uit in de 2e klasse en eindigde daar het afgelopen seizoen op een tweede plaats. Mooi om te zien dus waar je als team nu staat. 

Ook de meiden van MO15 zijn alweer volop in training. MO15 zal met twee teams deelnemen aan de competitie als 9-tal. MO15-1 speelt morgen thuis om 9.00 uur de bekerwedstrijd tegen Terschelling MO15-1 en MO15-2 gaat op bezoek bij Leovardia. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda