Voetbal

De meiden van Zeerobben

Door de meivakantie was het ook een zeer rustig weekend voor de meiden van Zeerobben. Alleen MO13-1 kwam in actie. Zij speelden thuis tegen Harkema Opeinde. Een ploeg waar Zeerobben het altijd moeilijk tegen heeft. 

 

Ook nu ging het niet gemakkelijk maar de punten bleven wel in Harlingen. Er werd met 2-0 gewonnen. Het blijft razend spannend in deze competitie. MO13-1 voert de ranglijst aan met 2 punten voorsprong op DFC. Er zijn nog vier wedstrijden te spelen en de laatste wedstrijd? Juist, die is thuis tegen DFC. MO15-1 kwam niet in actie en staat morgen voor een mooie uitdaging. Zij spelen uit tegen koploper MKV maar kunnen nu al terugkijken op een fantastisch seizoen met op dit moment een prachtige tweede plaats op de ranglijst. 

En dan de vrouwen van VR1. Zij staan het hele seizoen al bovenaan en kunnen morgen in Leeuwarden de kroon op het werk zetten. Dan moet er gewonnen worden van L. Zwaluwen 2 en dan is het kampioenschap een feit. De wedstrijd in Leeuwarden is vervroegd en begint al om 10.45 uur. Het kan een mooie dag worden voor de vrouwen. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda