De meiden van fc Harlingen MO13, MO15 en MO17

Het barst van de meiden bij fc Harlingen! En met maar liefst drie jeugdteams is het op de trainingsdagen maandag- en woensdagavond altijd een dolle boel. Dit weekend kwamen ze helaas niet allemaal in actie, er was een afgelasting. Maar de andere teams hebben weer volop gestreden. Een klein overzichtje van de meisjesteams bij fc Harlingen:

Fc Harlingen MO13-1

De wedstrijd tegen Leovardia werd voor de meiden van fc Harlingen MO13-1 afgelast. Zaterdag reizen de meiden af naar Wirdum en gaan ze het vanaf 9.30 uur opnemen tegen SJO Warga WWS MO13-1.

Fc Harlingen MO15-1

Na de fantastische overwinning op Leovardia vorige week moest MO15-1 dit keer een verlies incasseren, St. Annaparochie MO15-1 bleek te sterk. Al binnen het kwartier stond fc Harlingen met 0-4 achter. Maar daarna ging het achterin op slot en kwam St. Anna er niet meer doorheen. Fc Harlingen wist zelf nog wel een keer te scoren maar daar bleef het dan ook bij. Een verlies dus van 1-4. Zaterdag speelt MO15-1 weer een thuiswedstrijd en dit keer komt de MO15-1 Combinatie van Dronryp/Foarut naar Harlingen. De wedstrijd begint al om 9 uur.

Fc Harlingen MO17-1

Fc Harlingen MO17-1 verloor slechts met 1-0 van SJO AVC/Tzummarum MO17-1. Waar AVC in de eerste helft de meeste kansen creëerden en een keer wist te scoren had fc Harlingen het tijdens de tweede helft moeten beslissen. Maar verdere doelpunten bleven uit. Zaterdag ontvangen ze de MO17-1 van Oosterlittens. De wedstrijd begint om 11 uur en fc Harlingen zal er alles aan doen om de punten in eigen huis te houden.