Voetbal

De meiden van fc Harlingen MO13, MO15 en MO17

De meidenafdeling groeit en bloeit nog steeds bij fc Harlingen. Afgelopen week zijn er wederom nieuwe meisjes aangesloten en hiermee verstevigd fc Harlingen de aantallen in de meisjesteams. Coördinator van de meisjes- en vrouwenafdeling Ingrid Hoekstra spreekt van grote groei bij de meisjes- en vrouwenteams en met het toegenomen aantal speelsters en teams is ook het niveau van het meisjes- en vrouwenvoetbal bij fc Harlingen aanzienlijk gegroeid. Belangrijkste blijft natuurlijk de sportiviteit, strijd en het plezier!

Fc Harlingen MO13-1

Aanstaande zaterdag zullen de meisjes van MO13-1 hun eerste (beker)wedstrijd gaan spelen en waar kan dat beter dan onder het toezicht van het thuispubliek. Vanaf 10.00 uur spelen zij tegen Suameer MO13-1.

 

Fc Harlingen MO15-1

Het team MO15-1, onder leiding van trainsters Julia IJdema, Marleen Bergsma en Emma Apma, spelen zaterdag hun eerste (beker)wedstrijd in en tegen SC Berlikum MO15-1. Wanneer we verder kijken naar de komende tegenstanders kunnen we nog leuke wedstrijden verwachten. Want SC Franeker, Zeerobben, SJO DFC en Terschelling zitten onder andere ook in deze poule.

 

Fc Harlingen MO17-1

Na de thuiswedstrijd afgelopen woensdag tegen SJO AVC/Tzummarum MO17-1 speelt het team van MO17-1 op woensdag 14 september de tweede (beker)wedstrijd in Sneek tegen Wit Zwart MO17-2.

|Doorsturen

BuienradarAgenda