Voetbal

De meiden van fc Harlingen MO11, MO15, MO17

Voor de laatste keer in het wedstrijdtenue, voor de laatste keer een competitiewedstrijd. Helaas werd de wedstrijd van fc Harlingen MO15-1 - S.C. Stiens afgelast door de tegenstander vorige week en zodoende komen zij zaterdag voor de laatste keer in actie.

De meiden van MO11-1 speelden zaterdag wel de laatste competitiewedstrijd en gingen op bezoek bij koploper SJO Warga WWS MO11-1. Nu is het altijd leuk als je weet te stunten tegen de koploper en lange tijd leek het er ook op dat fc Harlingen dit zou doen ware het niet dat Warga de 2-1 wist te scoren en hiermee toch nog de winst naar zich toe trok. De meiden kijken zeer tevreden terug op een seizoen waarin ze voor het eerst met elkaar speelden en toch een mooie derde plaats wisten te veroveren. Hier gaan we ongetwijfeld later meer van horen.

Fc Harlingen MO17-1 mag woensdagavond 8 juni nog één keer alles uit de kast gaan halen. In een thuiswedstrijd ontvangen zij VC Trynwalden MO17-1. Bij winst kunnen de meiden nog tweede worden en dus zullen ze er alles aan doen om die 3 punten in eigen huis te houden. Publiek is uiteraard van harte welkom!

 

Programma:

Zaterdag 4 juni, thuis:

10.00 fc Harlingen MO15-1 – S.C. Stiens MO15-1

Woensdag 8 juni, thuis:

19.45 fc Harlingen MO17-1 – VC Trynwalden MO17-1

|Doorsturen

BuienradarAgenda