Voetbal

De meiden van fc Harlingen

Daar waar tegenstanders somt te weinig meisjes hebben voor een elftal, barst het bij fc Harlingen van de meiden! En met maar liefst drie jeugdteams is het op de trainingsdagen maandag- en woensdagavond altijd een dolle boel. Dit weekend kwamen ze niet allemaal in actie; er was een afgelasting. Maar de andere teams hebben weer volop genoten.

Als Roos Kuperus van fc Harlingen MO15-1 eenmaal op gang is, is ze door niemand meer te stoppen.

Fc Harlingen MO13-1

De meiden van MO13-1 zijn er een stel hoor! Een enthousiast team bomvol meisjes die gewoon dol op voetbal zijn. Zaterdag kwam Blauw Wit MO13-2 (9-tal) het tegen fc Harlingen opnemen. En ja, met 1-5 waren de Leeuwarders beter, maar qua plezier, inzet en doorzettingsvermogen heeft fc Harlingen het gewonnen. Zaterdag speelt fc Harlingen MO13-1 weer thuis en gaan ze het vanaf 10.00 uur opnemen tegen koploper Leeuwarder Zwaluwen MO13-1.

Fc Harlingen MO15-1

MO15-1 is sterk begonnen aan de tweede fase in de tweede klasse. Afgelopen zaterdag namen ze het in eigen huis op tegen Blauw Wit MO15-2 en ze lieten de 2-0 voorsprong helaas uit hun handen glijden. Maar uiteindelijk hielden ze dan toch een puntje over (het werd 2-2) en klimmen ze naar een derde plaats. Zaterdag een uitwedstrijd, in Leeuwarden tegen Leovardia MO15-1.

Fc Harlingen MO17-1

Fc Harlingen MO17-1 heeft tot nu toe met een aantal afgelastingen te maken. Ook de wedstrijd van afgelopen zaterdag werd afgelast en zodoende was het team vrij. Zaterdag komt koploper St. Annaparochie MO17-1 naar Harlingen. De wedstrijd begint om 11.30 uur.

|Doorsturen

BuienradarAgenda