Voetbal

De kop is eraf bij fc Harlingen 1

Na een welverdiende zomerse onderbreking, zijn vorige week onder leiding van hoofdtrainer Stef Hansma, assistent-trainer Peter Outhuijse en leider Syb Vogel, de trainingen bij de selectie hervat. Elke dinsdag- en donderdagavond trainen de mannen vanaf 20.00 uur. De selectie van afgelopen seizoen wordt dit nieuwe seizoen aangevuld met een aantal nieuwe spelers. Deze nieuwe spelers worden binnenkort voorgesteld aan het grote publiek.

Oefenwedstrijden

Op zondagmiddag werd er onderling geoefend en op dinsdagavond 23 augustus speelde de selectie in en tegen Beetgum de eerste oefenwedstrijd. Maar daarmee is de voorbereiding nog niet gedaan. Op zondag 28 augustus wordt er thuis vanaf 14.00 uur een oefenwedstrijd gespeeld tegen Akkrum en 2 dagen later, op dinsdagavond 30 augustus, wordt er thuis vanaf 19.30 uur tegen AVC geoefend. Publiek is als vanouds uiteraard van harte welkom!

 

Bekerwedstrijden

Ook dit seizoen is fc Harlingen 1 ingedeeld in de 4e klasse B. Voorafgaand aan de reguliere competitie worden eerst een drietal bekerwedstrijden gespeeld. Op zondag 4 september begint fc Harlingen aan zijn beker poule fase en zal de eerste wedstrijd een thuiswedstrijd zijn. Om 11.45 uur wordt er afgetrapt tegen Terschelling. Zondag 11 september vanaf 14.00 uur wordt de tweede bekerwedstrijd in Leeuwarden tegen MKV'29 gespeeld en op donderdagavond 15 september om 18.45 uur spelen de mannen de derde bekerwedstrijd in en tegen Oosterlittens. 

 

Reguliere competitie

De eerste reguliere competitiewedstrijd staat gepland op zondag 25 september. Fc Harlingen speelt dan thuis en neemt het vanaf 14.00 uur op tegen Nieuw Roden 1. Over deze wedstrijd later meer uiteraard. Houdt de socials van fc Harlingen in de gaten voor meer voetbalnieuws.

 

Programma (onder voorbehoud) fc Harlingen

Vrijdag 26 augustus, THUIS:

20.00 uur fc Harlingen 2 – FC Burgum 1 (oefenwedstrijd)

Zaterdag 27 augustus, THUIS:

13.00 uur fc Harlingen VR1 – Balk VR1 (oefenwedstrijd)

Zondag 28 augustus, THUIS:

14.00 uur fc Harlingen 1 – Akkrum 1 (oefenwedstrijd)

Dinsdag 30 augustus, THUIS:

19.30 uur fc Harlingen 1 – AVC (oefenwedstrijd) 

Woensdag 31 augustus, THUIS:

19.30 uur fc Harlingen VR1 – AVC VR1 (bekerwedstrijd)

|Doorsturen

BuienradarAgenda