Voetbal

De JO15-groep

Net als bij de JO17 groep gaat het bij de JO15 groep ook goed. In deze leeftijdsgroep komen er vier teams uit. Laten we eerst eens kijken naar het JO15-3. Een leuk team met een goede sfeer en een zeer enthousiaste leiding. En dat betaald zich meteen weer terug zo blijkt. 

JO15-3 heeft zich keurig omhoog gewerkt de laatste weken. Overwinning na overwinning werd er binnen gesleept en dat resulteert inmiddels in een koppositie in de 4e klasse. Inmiddels hebben de jongens 22 punten bij elkaar gespeeld en de nummer twee van de ranglijst, Tzum, volgt op een punt. En voor morgen staat de wedstrijd Tzum-Zeerobben op het programma. Een spannender slot van de competitie kun je je niet wensen. 

De JO15-2 en JO15-4 hebben het zwaar in hun competitie en hopen op een wat betere indeling na de winterstop. Ondanks dat de prestaties dan wat minder zijn zorgen de enthousiaste leiders en trainers toch voor een goede sfeer. Zeerobben is er maar wat trots op.

JO15-1 tot slot komt niet meer in actie en dat is jammer. Zij staan bovenaan in de hoofdklasse en hadden graag de competitie uitgespeeld. Wat er gaat gebeuren met de beverkraker tussen Zeerobben en ONS is ook nog onzeker. Misschien dat er na de winterstop weer gespeeld mag worden.

|Doorsturen

BuienradarAgenda