Sport

Dames HMHC winnen van Eelde

Na een teleurstellend resultaat vorige week mochten de Harlinger Dames afgelopen zondag afreizen naar Paterswolde voor een wedstrijd tegen Eelde. Wel met een kleiner team dan normaal want er zaten wat meiden ziek thuis helaas. Gebrand om dit keer de 3 punten mee te kunnen nemen naar Harlingen.

Er werd gestart met een gefocuste en sterke warming-up. Nadat er begin dit seizoen 6-0 werd gewonnen aan de Westerzeedijk begonnen de dames fanatiek aan de wedstrijd om dit ook in de uitwedstrijd te laten zien. Al snel werd duidelijk dat Harlingen de bovenliggende partij was, alleen de score liet dat nog even niet zien. Hoewel er mooi veldspel werd laten zien met mooie acties, lukte het de Harlinger dames niet om te scoren…

Na de eerste helft stond het dan ook nog steeds 0-0. Maar de dames gaven niet op. In de tweede helft wisten ze eindelijk de 0-1 te maken na een mooie backhand van Maud. Goede acties bleven komen en Harlingen was gebrand om nog minstens een doelpuntje te maken. Uiteindelijk lukte het Harlingen om nog een doelpunt te maken na een snelle counter uit het boekje, waarbij elke linie werd ingezet, 0-2. Met de 3 punten op zak en een lekker broodje knakworst (zelfs vega) konden de Dames tevreden weer naar huis.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda