Voetbal

Cutrick ‘Curty’ Gonzales terug bij Zeerobben

Na tien seizoenen ONS en een seizoen Harkemase Boys komt Cutrick Gonzales de gelederen van Zeerobben versterken. Curty is geen onbekende voor menig Zeerob. In de jeugd heeft hij een aantal jaren bij Zeerobben gevoetbald en werd toentertijd opgepikt door SC Cambuur. 

Van Cambuur maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van AZ 67 om uiteindelijk in 2009 bij het Sneker ONS neer te strijken waar hij jaren één van de sterkhouders is geweest. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor Harkemase Boys en vanaf volgend seizoen is hij dus in actie te zien bij Zeerobben op het Oostersportpark.

Na het reeds aangekondigde vertrek van Yander Zandbergen (Flevo Boys), Higor da Silva (SWZ Boso Sneek), Theo Nota (Workum), Julian Zeinstra (SC Joure) en Marcel Visser (stopt) is met de komst van Cutrick Gonzalez, Jan Dommerholt (ONS), Jouke Bosje (Drachtster Boys) en Gustavo van der Veen (SWZ Boso Sneek) de selectie van de eveneens nieuwe Zeerobben trainer Berry Zandink (MSC) weer met een aantal kwalitatief goede spelers op sterkte gebracht.

|Doorsturen

BuienradarAgenda