Sport

Cor Nijkamp Bloemen kampioen Natourbedrijven sponsorcompetitie

Na de laatste vlucht van de Bedrijven Sponsorcompetitie, die van de Natourvlucht vanuit Dreis-Buck, werd ook hiervan de beker uitgereikt. Een van de vijf toeren van het vliegseizoen 2019, De Vitesse, werd gewonnen door Ambachtelijke Slagerij Remco Wouda op de spekmarkt, de Mid-Fond door Brasserie De Jasmijn op de Grote Bredeplaats, de Fond door Leo Copini Brillen en Contact Lenzen en de Jonge-Duiven door Bierma voor al uw Bestrating. Van de laatste Sponsorvlucht, de Natour, is eindoverwinnaar Cor Nijkamp Bloemen geworden. 

Cor Nijkamp mocht niet de bloemen maar een fles lekkere wijn en de beker in ontvangst nemen uit handen van voorzitter Age Zijlstra. Tweede is Harlingen Boeit.nl, derde Frits Werther Scheepsreparatie Harlinger, vierde Roxa Totaal Beheer en Visser Containers en Recycling maakt de top vijf vol. De andere sponsoren in willekeurige volgorde: Harlinger Courant/Flevodruk, De Smulpot het lekkerste winkeltje van Harlingen, Harlinger Timmerbedrijf 06-57427688, Hotel Zeezicht Vlieland, Grafische Centrum Harlingen, Prins Techniek en Installatie Zweins, Café Tuinzicht in de Nieuwstraat, Beheer en Onderhoudsbedrijf Smit Vlieland, Nauta’s Schildersbedrijf, Bouwbedrijf Bruinsma BV.

De totale einduitslag van Generaal Bedrijven Sponsor Kampioen van Harlingen waarin De Smulpot het Lekkerste Winkeltje van Harlingen de beker moet verdedigen wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda