Sport

Copini 60+ kaatsen eindelijk weer los

Na veertien dagen storm, regen en zelfs onweer konden de 60 plussers eindelijk weer los. En dat begon al prachtig, Douwe Broersma en Klaas Kloosterman moesten teugen Iesie Brandsma en Tommie Zuiderhof. Nou en ze waren nerveus, se nerveus dat Douwe sien knielap omme verkeerde poot deed. 

En hij bleef nerveus want hij sloeg de wereld an ballen buuten of voor. Toch wudde ut nog eersten geliek en 6 gelijk, Iesie sloeg op en de bal kwam Douwe boven op sien hasses 1 om 2. Deur dat Klaas knap kaatste en anne andere kant oek nog al us knoffeld wudde ging ut nog mooi geliek op ut wudde 3 om 3 en 6-4. Douwe moest opslaan en ja hur buuten 3 om 4. Ut volgende eerst sloeg Douwe van gremiet 3 boven, en dat was dan weer poerbest en wudde ut 4 eersten geliek. Ut wudde 4-4 en 6-6 en Tommie riep teugen Iesie, dink om een platte bal seun, maar ja Iesie had sien apperaten niet in ut oor dus die hoorde niks. En dat was maar goed oek, hij kreeg de bal anne hoge kant en sloeg um voorbij 4 om 5. Maar ut wudde nog 5 eersten geliek en toen was ut se jammer dat Douwe weer een paar missres had en Tommie en Iesie uuteindelijk met 5-5 en 2-6 wonnen.

 

De tweede partij was wel een tussen twee top parturen. Frans Alberda kaatste met Eddie Sjollema en moesten teugen Simon de Groot en Johannes Hinrichs. Frans en sien maat namen snel een eerst voorsprong, maar sien maat Sjollema deed ut niet best achterin en in een poep en een skeet stonnen se 1 om 2 achter. Dus ruile Frans Achterin en Eddie voorin, en dat ging beter. Op 1 om 2 en 6-6 sloeg die Sjollema zelfs een dikke kaats voorbij 2 om 2. Ut ging aardig liek op tot 3 eersten geliek en toen kwam Johannes oek wat in vorm. Ut sloeg half voor de wien op en dus gaf ie allemaal van die Sjouke de Boer ballen an Frans achterin en die slag um lam op die dingen. Ut vuur was ur een bitsje uut bij Frans en sien maat en dan profiteert natuurlijk ut partuur van Simon, ut wudde 3 om 4 en oek nog 3 om 5. Bij de stand 3-5 en 4-6 lag ur een kaats oppe boven Eddie riep naar Simon en riep, de geefst mij nooit een bal kom us op met sun ding. Simon deed dat, en hoe ist mogelijk Eddie sloeg boven 6-6. De kaats die volgde was te klein en die sloeg Simon met de ogen dicht voorbij, einde partij.

 

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda