Voetbal

Champions Battle op Familiedag 2022

Zaterdagmiddag 25 juni 2022 vindt er -als toevoeging aan het programma van de Familiedag- een bijzondere erewedstrijd plaats: De Champions Battle. Een wedstrijd van 2x30 minuten tussen de kampioensteams van Zeerobben uit de seizoenen 2012-2013 (kampioen 3e klasse) en 2016-2017 (kampioen 2e klasse). 

Het initiatief voor deze wedstrijd is afkomstig van de beide trainers van de respectievelijke teams, Inne Schotanus en Arjen Postma en opgezet als erewedstrijd bij het afscheid van de in november 2021 afgetreden voorzitter Johannes Woudstra. Hij was voorzitter gedurende de periodes dat beide trainers bij Zeerobben actief waren en ze hebben dus logischerwijs intensief met Johannes samengewerkt. 

Dat zij tijdens de ALV destijds bij het afscheid van “hun” voorzitter niet aanwezig konden zijn vanwege de toen geldende Coronaregels, voelde voor hen als erg onbevredigend. En dus bedachten ze dit afscheidsgebaar en vonden er bij het bestuur en beider toenmalige leider Wiebe Attema enthousiasme en medewerking voor om deze wedstrijd dan te programmeren tijdens de Familiedagen 2022. 

Het bestuur maakt tegelijkertijd van de gelegenheid gebruik om tijdens deze wedstrijd de naamgeving van de tribune op het hoofdveld te bekrachtigen met het aanbrengen van het tijdens de ALV van november 2021 aan Johannes overhandigde naambord. Een formele handeling in een bijzonder informele, sportieve en feestelijke sfeer. Aanvang ca. 16:00 uur, aansluitend op het Kleinveldtoernooi.

Komt dat zien, want het wordt ook een wedstrijd met een hoog reünie-gehalte als onder andere de volgende spelers zullen aantreden:

 

Team 2012-2013, Inne Schotanus: Kelvin van der Heide, Chekina Nzoko, Johannes Deelstra, Frank ten Hoeve, Gideon Vellinga, Etienne Oostrom, Albert Beuker, René Markus, Melvin Hempenius, David vd Pol, Willem Faasse, Mitchel Laros, Patrick Amels, Daniël Kleiterp, Ane Schaap, Leon Odinga. Staf: Inne Schotanus, Steffen Nota, Klaas vd Ploeg, Genaro Balyn

 

Team 2016-2017, Arjen Postma: Jacob de Vries, Yander Zandbergen, Marc Reussing, Armando Zwart, Brent de Groot, Frank Pietersma, Frank ten Hoeve, Higor da Silva, Jeffrey Draaisma, Kristian Feenstra, Lutsen Smits, Marijn Helfferich, Pim Bleichrodt, Stefan Amels, Steven Beuker, Albert Beuker. Staf: Arjen Postma, Kerst Heida, Wiebe Attema, Laurens Bergsma, Johan van Slooten

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda