Sport

Burgemeester Sjerps bezoekt HMHC bij seizoensopening

HMHC is zich aan het voorbereiden op de seizoenstart in het weekend van 11 en 12 september, wanneer de competitie weer begint. Er wordt volop getraind en meerdere teams hebben al oefenwedstrijden gespeeld. Komende zaterdag gaat de jongste jeugd het veld op tijdens een ouder-kind toernooi, waarbij ze bijzonder bezoek krijgen. 

De nieuwe burgemeester van Harlingen, Ina Sjerps, komt namelijk zaterdagochtend kennismaken bij HMHC. Vorige week bezocht ze al voetbalclub Zeerobben om kennis te maken. Zo krijgt ze een goed beeld van sporten in Harlingen en de belangrijke rol voor sportverenigingen bij sport en bewegen voor alle Harlingers.

 

Ouder-kind toernooi jongste jeugd

Zaterdag 4 september van 10.00 tot 12.00 uur start de jongste jeugd met een ouder-kind toernooi. Ook broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn natuurlijk van harte welkom. Een mooi moment voor iedereen om kennis te maken met elkaar en met hockey. Dit betreft de E-, F- en Funkey-teams. Na afloop is er gelegenheid om na te praten met een kop koffie of thee, broodje en soep.

 

Help HMHC en spaar bij PLUS Lunenborg

Goed eten is goed voor de buurt, vinden ze bij PLUS. En dat betekent dat ze graag ze graag wat goeds doen voor de omgeving. Daarom kun je nu sponsorpunten sparen voor lokale sportverenigingen. HMHC doet ook mee aan deze mooie actie, dus op naar PLUS Lunenborg. Van zondag 5 september tot en zaterdag 13 november ontvang je een sponsorpunt bij iedere 10 euro aan boodschappen en bij speciale actieproducten. Deze punten kun je doneren aan de deelnemende verenigingen, waaronder dus HMHC. Hoe meer sponsorpunten, hoe meer euro’s voor HMHC en hoe meer hockeyactiviteiten georganiseerd kunnen worden voor de Harlinger jeugd.

 

Alle teams weer begonnen met training

Intussen zijn alle teams voor volop aan het trainen en is het iedere avond van de week weer een drukke boel bij HMHC. Deze week zijn ook de trimteams van HMHC weer begonnen. Trimhockey is ontspannen hockeyen voor iedereen van 18 jaar en ouder. Ook al heb je nog niet eerder gehockeyd, je bent van harte welkom om mee te komen doen. Op maandagavond is er een gemengde groep om 20.15 uur, op donderdag een damesgroep om 19.45 uur. 

 

Oefenwedstrijden

Het afgelopen seizoen zijn er helaas maar weinig echte hockeywedstrijden gespeeld. Dus des te belangrijker om voor de start van het nieuwe seizoen nog wat oefenwedstrijden te spelen. Komend weekend zijn er weer een aantal oefenwedstrijden op zowel zaterdag als zondag, houd je eigen groepsapp in de gaten voor de exacte tijden.

 

Kledingfonds

HMHC werkt al een aantal jaren met een kledingfonds. Voor een kleine jaarlijkse bijdrage krijgt iedereen een passend shirt en rokje of broekje. Mocht je uit je kleding zijn gegroeid, mail dan voor 5 september naar kledingfonds@harlingermhc.nl. Voor nieuwe leden is er de gelegenheid om op vrijdag 3 september van 17.00-18.00 uur te komen passen op de club.

 

Covid maatregelen blijven van toepassing

Gelukkig kan er weer volop gesport worden. Er blijven echter wel een aantal covid maatregelen van toepassing: houd 1,5 meter afstand rondom de velden, kom niet als je niet fit bent en was/ontsmet regelmatig je handen. Op de site van de KNHB vind je alle maatregelen.

 

Maak kennis met hockey

Voor de zomervakantie heeft HMHC de zeer succesvolle actie gehad dat je gratis kon komen hockeyen. Velen hebben daarvan gebruik gemaakt en zijn uiteindelijk lid geworden. Ook nu kun je meedoen, om kennis te maken met hockey. Je kunt natuurlijk ook gewoon een keer meekomen met een kennis die al hockey speelt of een vriendje, vriendinnetje of klasgenoot. Wel graag even aanmelden via TC@Harlingermhc.nl

|Doorsturen

BuienradarAgenda