Sport

Burgemeester en raadsleden op bezoek bij HMHC voor Sportakkoord

Afgelopen vrijdag bezochten burgemeester Roel Sluiter en raadsleden Edwin Helvrich (PvdA) en Johan Anema (VVD) het hockeycomplex van HMHC aan de Westerzeedijk. Het Harlinger Sportakkoord was de aanleiding, maar het was ook een mooi moment voor een nadere kennismaking en voor de heren een kennismaking met de hockeysport en hockeyclub.

Het Harlinger Sportakkoord heeft als doel om sporten en bewegen voor alle inwoners van Harlingen te bevorderen en een gezonde omgeving daarvoor te ontwikkelen. En daar werkt hockeyclub HMHC graag aan mee. Onder meer via gratis hockey voor de allerjongsten (4 en 5 jaar), het starten van een Sport BSO in samenwerking met Eigen & Wijzer en recreatief hockey voor volwassenen op een aantal avonden per week, maar ook doordat het hockeycomplex rookvrij is en er veel aandacht is voor de training en begeleiding van alle teams.

Bij de totstandkoming van het Harlinger Sportakkoord, op initiatief van V&K Stenen Man, Basketbalvereniging Green Lions, de Skûle Welzijn en gemeente Harlingen, heeft HMHC een actieve bijdrage geleverd en aangegeven graag betrokken te willen blijven. Samenwerking is daarbij van groot belang. 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda