Sport

Bouwbedrijf Jelle Bruinsma winnaar van de Vitesse sponsor Competitie 2018

Al tal van jaren organiseert P.V. Ons-Genoegen een bedrijven sponsorvluchtencompetitie. Er wordt gevlogen door de leden voor een negentiental sponsoren om het kampioenschap van een vijftal tours: de Vitesse, Mid-Fond, Fond, Jonge-Duiven en de Natour en tenslotte bedrijven generaal kampioenschap van Harlingen. 

Vlnr Attie en Jelle van Bouwbedrijf Bruinsma en voorzitter Age Zijlstra.

De Vitesse tour over een zevental vluchten werd vorig jaar gewonnen door Frits Werther Scheepsreparatie Harlingen Dit jaar zijn het Jelle en Attie van Bouwbedrijf Bruinsma die uit handen van voorzitter Age Zijlstra de beker van de Vitesse kampioen en de bloemen in ontvangst nemen. Nummer twee Smit Beheer en Verhuur Vlieland. Op drie Harlingen Boeit.nl. Plaats vier is voor Slagerij Marten van de Zee op de Spekmarkt en Brasserie De Jasmijn op de Grote Bredeplaats maakt de top vijf compleet.

De andere sponsoren waren in willekeurige volgorde: Café Tuinzicht in de Nieuwstraat, Visser Containers en Recycling, Harlinger Timmerbedrijf 06-57427688, Hotel Zeezicht Vlieland, Copini Brillen en Contactlenzen, Dienstverlening Harlingen Vormer 36, Cor Nijkamp Bloemen, Nauta’s Schildersbedrijf, Grafisch Centrum Harlingen, Harlinger Courant/Flevodruk, De Smulpot het lekkerste winkeltje van Harlingen, RoXa duurzaam advies, Bierma voor al uw bestrating en Frits Werther Scheepsreparatie Harlingen. 

|Doorsturen