Sport

Bouwbedrijf Bruinsma BV kampioen Natour Bedrijven Sponsor Competitie

Na de laatste vlucht van de Bedrijven Sponsor Competitie, die van de Natour vlucht vanuit Burdinne, werd ook hiervan de beker uitgereikt dit is een van de vijf toeren van het vliegseizoen 2020. 

De Vitesse werd gewonnen door Harlinger Timmerbedrijf 06-57427688, Mid-Fond door Grafische Centrum Harlingen, de Fond door Visser Afvalinzameling, Transport en Recycling, de Jonge-Duiven door RoXa Duurzaam Advies. En van de laatste Sponsorvlucht de Natour is Bouwbedrijf Bruinsma BV eindoverwinnaar geworden. En mocht Greta de Valk, medewerker van Bouwbedrijf Bruinsma, de beker en bloemen in ontvangst nemen uit handen van voorzitter Age Zijlstra. Tweede is Nauta’s Schildersbedrijf, derde Cor Nijkamp Bloemen, vierde Frits Werther Scheepsreparatie Harlinger, en Hotel Zeezicht Vlieland maakt de top vijf vol. De andere sponsoren in willekeurige volgorde: Harlinger Courant/Flevodruk, De Smulpot het lekkerste winkeltje van Harlingen, Harlinger Timmerbedrijf 06-57427688, Grafische Centrum Harlingen, Prins Techniek en Installatie Zweins, Café Tuinzicht in de Nieuwstraat, Beheer en Onderhoudsbedrijf Smit Vlieland, Ambachtelijke Slagerij Remco Wouda op de spekmarkt, Brasserie De Jasmijn op de Grote Bredeplaats, Leo Copini Brillen en Contact Lenzen, Bierma voor al uw Bestrating, Harlingen Boeit.nl, Visser Afvalinzameling, Transport en Recycling, RoXa Duurzaam Advies. 

De totale einduitslag van Generaal Bedrijven Sponsor Kampioen 2020 van Harlingen die Nauta’s Schildersbedrijf moet verdedigen wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda