Voetbal

Bijzonderheden in een groeiende en bloeiende jeugdafdeling bij fc Harlingen

De (voorlopige) teamindelingen voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels bekend gemaakt. Het is elk jaar weer een uitdaging om iedereen op de juiste plek te zetten zodat er genoeg uitdaging te vinden valt bij zowel de teams en de spelers als de trainers en leiders. Maar ook voor het aanstaande nieuwe seizoen 2024-2025 is het de jeugdcommissie bij fc Harlingen weer gelukt.

Bijzonderheden

De afgelopen maanden is er, door de Jeugdcommissie, Hoofd Opleiding en alle trainers, achter de schermen keihard gewerkt om tot een goed concept te komen. De jeugdafdeling is zichtbaar groeiende, vooral bij de jongste jeugd. Maar kijkend naar de meisjesafdeling dan ziet men een explosieve groei. Voor elk meisje, ongeacht welke leeftijd, zijn er in het nieuwe seizoen teams, te weten een MO11, MO13, MO15 en een MO17. Maar ook bij de jongens zijn er teams in elke leeftijdscategorie. Van de JO7 t/m de JO19. Goed om te weten is dat de indeling niet voor niets een ‘voorlopige’ indeling is. Bij elk team is er namelijk ruimte om in te stromen. Rekening houdend dat voetbal op jonge leeftijd voornamelijk leuk moet zijn en met de juiste begeleiding, krijgen de kinderen de aandacht die ze verdienen.

 

Alles is mogelijk

Voor nu zit het voetbalseizoen erop maar zomerstop betekend niet stil staan. Fc Harlingen bouwt immers aan de toekomst en die bouw staat nooit stil. Aanmelden om te komen voetballen bij fc Harlingen kan de hele zomer door. Stuur een mail met je contact gegevens naar jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl en er wordt zo spoedig als mogelijk contact met je opgenomen. En vergeet vooral je vriendjes en vriendinnetjes niet mee te nemen want voetballen doe je met z’n allen. De ruimte om in te stromen en lekker mee te doen is er altijd. En wil een kind niet gelijk meedoen met wedstrijden en alleen 1 of 2 keer per week trainen? Ook dat is altijd mogelijk. Voetbal voor iedere leeftijd, sportiviteit, gezelligheid en eenheid, dát is fc Harlingen.

|Doorsturen

BuienradarAgenda