Voetbal

Bijna zomerstop Walking Footballers “Oldstars Ouwe Seunen”

De Walking Footballers “Oldstars Ouwe Seunen” beginnen bijna aan de zomerstop. Woensdag 18 juli zal de laatste training zijn op de velden van fc Harlingen. En dan kunnen ook deze Ouwe Seunen genieten van een paar weken zomerstop. Eind augustus zullen de Oldstars de trainingen weer oppikken bij fc Harlingen want op 7 september staat er een groot toernooi op de agenda.

Onder perfecte omstandigheden werd de op één na laatste training door de Oldstars Ouwe Seunen afgewerkt.

De Oldstars Ouwe Seunen zijn op vrijdag 7 september uitgenodigd om deel te nemen aan het Havenstad Oldstars-meeting. Stichting Feijenoord OldStars en het Nationaal Ouderenfonds organiseren de eerste editie van een Havenstad OldStars-meeting. Een evenement dat in het kader staat van de Wereldhavendagen. Het thema van deze havendagen is Energize en onder dit thema komen verschillende OldStars-teams bij elkaar om onderlinge potjes te spelen (zes tegen zes). Dit evenement wordt op het recent in gebruik genomen Sportpark Olympia te Rotterdam, onder de rook van De Kuip, georganiseerd.

Tijdens deze meeting, waarin de voetballers het op sportieve wijze tegen elkaar opnemen, komen drie categorie verenigingen samen voor het bemachtigen van de wisseltrofee. Er is een categorie voor gevorderde teams, voor teams uit de Havensteden en voor de beginnende Walking Football-spelers. Een zeer bijzondere dag dus voor de Oldstars Ouwe Seunen uit Harlingen.

Maar eerst is er de zomerstop en na deze welverdiende vakantie zullen de Ouwe Seunen eind augustus de wekelijkse trainingen onder leiding van Marcel Frankena weer op gaan pakken bij fc Harlingen. En elke 60-plusser mag zich hierbij aansluiten. De groep is al behoorlijk gegroeid en elke week sluiten er meer 60-plussers aan. Kijk voor meer informatie op www.fc-harlingen.nl en https://oldstars.nl/clubs/fc-harlingen/ of nog beter, kom lekker meedoen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda