Sport

Bierma voor al uw bestrating kampioen bedrijvensponsor jonge-duiven tour

Al tal van jaren organiseert P.V. Ons-Genoegen een bedrijvensponsorvluchten competitie. Er word gevlogen om het kampioenschap in vijf tours. De Vitesse, reeds uitgereikt aan Slagerij Remco Wouda, de Mid-Fond aan Brasserie De Jasmijn, de Fond aan Leo Copini Brillen, en nu van de Jonge-Duiven tour en dan nog de Natour en ten slot om het Bedrijven Generaal Kampioenschap alle Sponsor vluchten van Harlingen, waar De Smulpot het lekkerste winkeltje van Harlingen deze beker moet verdedigen.

 

Deze Jonge-Duiven Tour over zes vluchten werd vorig jaar gewonnen door Visser Containers en Recycling. Dit jaar mocht voorzitter Age Zijlstra de beker en bloemen uitreiken aan Klaas en Maaike Bierma van Bierma voor al uw Bestrating.

De eerste vijf Sponsoren winnaars zijn: 1 Bierma voor al uw bestrating; 2 Hotel Zeezicht Vlieland; 3 Grafisch Centrum Harlingen; 4 Prins Techniek en Installatie Zweins; 5 Frits Werther Scheepsreparatie Harlingen. De anderen in willekeurige volgorde zijn: Roxa Totaal Beheer, Harlinger Courant/Flevodruk, Café Tuinzicht in de Nieuwstraat, Harlinger Timmerbedrijf 06-57427688, Copini brillen en Contactlenzen, Brasserie De Jasmijn op de Grote Bredeplaats, Cor Nijkamp Bloemen, Beheer en onderhoudsbedrijf Smit Vlieland, Nauta’s Schildersbedrijf, Harlingen Boeit.nl, Bouwbedrijf Bruinsma BV. Visser Containers en Recycling, Slagerij Remco Wouda op de Spekmarkt en De Smulpot het lekkerste winkeltje van Harlingen.

 

|Doorsturen