Beloftes Zeerobben in halve finale uitgeschakeld

Het is de beloftes van Zeerobben afgelopen dinsdagavond op het Oostersportpark niet gelukt om zich te plaatsen voor de finale van de KNVB beker. Tegenstander vv Winsum 2 bleek een maatje te groot.

De tegenstander was overigens geen onbekende voor Zeerobben want zij komen ook op het hoogste niveau uit in het noorden. Zij bezetten in de hoofdklasse de vierde plaats. Zeerobben nam nog wel meteen na de opening een 1-0 voorsprong maar kwam al snel met 1-2 achter. Zeerobben toonde veerkracht en kwam weer op gelijke hoogte maar kwam net voor rust weer op een 2-3 achterstand. Na de rust een beter vv Winsum dat uiteindelijk uitliep naar een 2-5 overwinning en zich plaatst voor de finale. De beloftes kunnen terugzien op een geweldige bekercompetitie waarin de ploeg dus tot de halve finale doordrong. Met opgeheven hoofd verlaten ze het toernooi om zich op te maken voor de wedstrijd van zaterdag tegen de nummer drie van de hoofdklasse ACV.