Voetbal

Bekerwedstrijd Beloftes Zeerobben

Het zijn maar drukke tijden voor de Beloftes van Zeerobben. Inmiddels zijn er twaalf competitiewedstrijden gespeeld en ook al acht oefenwedstrijden. Voeg daarbij de vier bekerwedstrijden die inmiddels zijn gespeeld toe en je komt morgen uit op de 25e wedstrijd van dit seizoen.

En niet zomaar een wedstrijd. In KO2 voor de beker ontmoet Zeerobben morgen op eigen veld Harkemase Boys 2. De ploeg uit Harkema komt uit in de hoofdklasse A en staat daar op een tweede plaats achter koploper Flevo Boys. Afgelopen zaterdag was de ploeg met 2-0 te sterk voor sv Bedum. In de poulefase van de bekercompetitie won Harkemase Boys van Be Quick Dokkum 2, Broekster Boys 2 en Kollum 2. In de knock-out fase werd er met 3-1 gewonnen van Buitenpost 2. Zeerobben schakelde in de poulefase Workum 2, QVC 2 en Balk 3 uit en won vervolgens met 2-0 van Franeker 2.

Een zware dobber dus voor Zeerobben. Maar ook Zeerobben is bezig aan een sterke eerste seizoenshelft en voert de ranglijst aan in de 1e klasse A. Afgelopen zaterdag werd met 2-2 gelijk gespeeld tegen Be Quick Dokkum maar ondanks het gelijke spel blijft Zeerobben dus koploper met 1 punt voorsprong op FC Burgum. Een prachtig affiche dus voor morgen. Twee teams die in goede doen zijn en bovenin meedraaien. Dat kan niet anders dan een mooie en spectaculaire pot opleveren. Morgen om 14.30 uur op het hoofdveld op het Oostersportpark. Zorg dat u erbij bent. Aansluitend kunt u de wedstrijd evalueren in de Robbenplaat onder het genot van een hapje en een drankje onder de kerstboom.

|Doorsturen

BuienradarAgenda