Voetbal

Beker-voorronde Zeerobben - Drachten

Zaterdag aanstaande speelt de hoofdmacht van Zeerobben in de Beker-voorronde tegen een gerenommeerde tegenstander uit de Zondagcompetitie. Drachten, al honderd jaar een begrip in het amateurvoetbal, zal alle zeilen bij moeten zetten.

Immers de eerste wedstrijd, thuis tegen sc Stiens (zaterdag tweede klasse), werd met 0-2 verloren. Om toch mee te doen om de bovenste twee plaatsen zullen de Drachtsters in Harlingen wel een resultaat moeten halen. Zeerobben versloeg VVZ (Zwaagwesteinde) met 0-2 en heeft dus al drie punten binnen.

Zeerobben zal alert moeten zijn. Het is te hopen dat de vele geblesseerden zullen zijn hersteld. Met name in de tweede helft tegen VVZ uit De Westereen werd er rommelig gespeeld, begrijpelijk natuurlijk, met zoveel invallers valt er nog geen vast stramien te herkennen.

We hopen op een spannende en sportieve wedstrijd, die op een wat ongebruikelijk tijdstip begint, 17.00 uur. Dit vanwege het feit dat Drachten een zondagvereniging is en er mogelijk spelers op zaterdag overdag werkzaamheden hebben.

Zeerobben – Drachten, Zaterdag 11 september aanvang 17.00 uur, op het Oostersportpark te Harlingen.

|Doorsturen

BuienradarAgenda