Voetbal

Attenties uitgereikt

Er is inmiddels een einde gekomen aan een gedenkwaardig seizoen. Er werd het hele seizoen naar alternatieven gezocht voor de competitiewedstrijden die niet door konden gaan. Voor de één was het een prachtig alternatief maar de ander speelde toch veel liever in competitieverband. Hoe dan ook het was voor een ieder niet een gemakkelijk seizoen. 

 

En toch zijn de leden hun club trouw gebleven. Natuurlijk zijn er kinderen gestopt door de corona-perikelen maar veel/heel veel zijn toch lid gebleven en maken zich op voor een hopelijk normaal seizoen 2021-2022. En Zeerobben mag dan ook best tevreden zijn dat het komend seizoen met maar liefst 25 teams (jongens en meisjes) aan de competitie gaat beginnen. Daarbij komen dan ook nog eens de Waddenrobkes die ook volgend seizoen weer plezier gaan maken met elkaar. 

Als dank voor de loyaliteit van haar leden reikte Zeerobben afgelopen zaterdag een leuk voetbaltasje uit. Makkelijk voor op vakantie en makkelijk om je voetbalspulletjes in mee te nemen het komend seizoen. En ook de vrijwilligers ontvangen het tasje als blijk van waardering dat ook zij komend seizoen weer voor hun club klaar staan. Vanaf nu ontvangen ook alle nieuwe leden van Zeerobben zo’n leuke gadget. 

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda