Voetbal

Anna Casparii/pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie

Veel drukte voor het Philipse doel tijdens de wedstrijd RCM Administratie-Philipse IT.

Bekerwedstrijd: v.d. Ploeg schilder/Kantine Waddenhal – Van der Meulen            5-4

De veteraantjes van v.d. Ploeg/Kantine begonnen goed, Ralf van Hurck scoorde al snel 1-0. Maar daarna pakte Remko Zandberg de bal op en maakte gelijk, 1-1. Een prachtige aanval over drie schijven, werd mooi afgerond door Bas Helffrich en v.d. Meulen had de leiding, 1-2. En het werd 1-3 door een vette punter van Martin van Andel. De mannen van v.d.P/KW werden wakker maar nog niet helemaal want Rallepal van Hurck schoot op de paal. Even later schoot hij nog een keer uit stand en wel raak, 2-3. Een knal van Bas Helffrich werd losgelaten door keeper Hessel Zuiderhof en dat strafte Arjan Outhuyse af, 2-4. En toen v.d. M 2-5 leek te maken vergaten ze te verdedigen en dat strafte Sjouke Bootsma af 3-4. Een mooi een tweetje tussen Ralf van Hurck en Sjouke Bootie rondde de laatste netje af, 4-4. V.d.P/KW ging door, een splijtende pass van Ralf van Hurck bereikte Stefan Adema die nam um op sien maatsje 48 en raakte de roos, 5-4. Van der Meulen probeerde van alles maar keeper Zuiderhof stond in de weg of de inzet was niet zuiver, het bleef 5-4.

 

RCM Administratie – Philips IT       6-2

RCMA had er zin deze avond en het was Sander Zeilmaker die de eerste treffer via de paal binnen schoot, 1-0. De aanvallen werden minder maar het talent Reinier v.d. Stap vloog door de midden en maakte mooi gelijk, 1-1. Ja en toen begon Rene Metz oek nog te strooien met passes en een kwam bij Sander Zeilmaker en die scoorde weer, 2-1. In de tweede helft roste Sander Z. meteen op de paal maar een pass van Sander bereikte wel Yasin Faggouss en het was 3-1. Aan de andere kant kletste Kevin Hoekstra en bal op de paal. Maar Jasper de Jong deed dat beter en rondde wel keurig een, een tweetje af 4-1. Kevin Hoekstra kreeg een kans die kon ie ur met sien jonge heer wel inlegge maar hij skopte mis. Die misser maakte hij twee tellen later goed door 4-2 te maken. Een goeie aktie van Yasin Faggouss betekende 5-2 en een pass van Sander Z. tikte Rene Metz keurig binnen 6-2.

 

Veltman Maritiem – Nesta Shipping/cafe Reckneck      9-6

Aan de uitslag te zien konnen ze wel zonder keepers speult hewwe. VM speelde zonder wissels maar namen door een vrije trap van Snoussi, die goed op Marcel Amels tikte de leiding, 1-0. Harm ten Hoeve drukte niet veel later 1-1 in de touwen. Toen liepen de mannen van VM uit, Dani van Eijk maakte 2-1, Marcel Amels op snelheid 3-1, en hij maakte ook 4-1 en uit een uitval werd het 5-1 door Dani van Eijck. Paola deed wat terug, 5-2 en Marvin Brandsma rondde een verre uitgooi af, 6-2. Het bleef doelpunten regenen, Marcel Amels schoot tussen de benen van de keeper door 7-2, Paola tikte op Harm ten Hoeve 7-3, Paola bracht wat spanning terug 7-4. Maar ja toen was daar weer Marcel Amels en hij maakte 8-4, uit een, een tweetje maakte Harm ten Hoeve 8-5, meteen was er weer een antwoord van Marvin Brandsma 9-5. De Schiffaert mistte eerst voor een leeg doel maar even later was het wel raak, 9-6. Daar bleef het bij een leuke wedstrijd met een wat slimmer spelend Veltman Maritiem.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda