Voetbal

Anna Casparii/pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie

Drewes Janssen maakt 2-2 tijdens de wedstrijd Oosterhof/Holman-Friesland Direct.

Philipse IT – PoPaLo         3-2

Om boven Philipse te blijven moesten de voddeboeren het van Philipse winnen. PPL begon goed maar de schoten van Nick v.d. Looi en Brian Zeilmaker kwamen op de paal of gingen net naast. Aan de andere kant schoot Menno Bottema op de paal dus ging het aardig gelijk op. Maar toen die Viskarre Rutten uut sien goal kwam maakte Jelte Kroes slim 1-0. Nadat Brian Zeilmaker eerst nog een kans had gemist was de volgende wel raak, 1-1. Schot van Lowietje Quisenaerts werd gestopt door keeper Visser en het schot van Brian Zeilmaker werd van richting veranderd door Jelte Kroes en PPL leidde, 1-2. Al snel daarna wist Ton Pwing… weer gelijk te maken, 2-2. Die Viskarre Rutten pakte een knorre ballen maar de laatste van Arno Rotteveel was niet te keren, 3-2.

 

Veltman Maritiem – RCM Administratie         4-3

Dit werd een strijd in de middenmoot waarin Snoussi de eerste kans voorlangs schoot. Een tikje van Rene Metz op Niels Outhuyse en die schoot hard op de lat. En toen vervolgens Soulaiman Snoussi op volle snelheid was roste hij 1-0 snoeihard binnen. Maar niet veel later rondde Sander Zeilmaker een mooie pass van Jasper de Jong af, 1-1. In de tweede helft maakte Vincent v.d. Werf uit de draai netjes 2-1 maar meteen daarop maakte Jasper de Jong weer gelijk 2-2. Niels Outhuyse kwam alleen op de keeper af en schoot de man netjes in de handjes. Lenny Tijsen deed dat beter na een pass van Marvin Brandsma 3-2 en Frank Pietersma vergrote de voorsprong, 4-2. Het werd door een afstandsschot van Jasper de Jong nog 4-3 maar daar bleef het bij.

 

Manutec – Bouwvisie Friesland 2-9

Manutec stond lager op de lijst als de nummer de nummer 1 BF die het erg goed doen. Verrassend genoeg wisten de mannen van Manutec de leiding te nemen na een solo van Pim Attema, 1-0. Dat duurde niet lang want meteen deed Kees Knier jr het net bollen, 1-1. En uit de draai maakte Kees ook nog 1-2 gevolgd door een treffer van Mart v.d. Molen 1-3 en wederom Keesie Knier, 1-4. In de eerste helft maakte Friso v.d. Eyck er ook nog eens 1-5 van. BF was duidelijk wat te sterk voor Manutec Lars Vallinga maakte nog 1-6 en 1-7 kwam van de voet van Friso v.d. Eyck, gevolgd door weer een treffer van Lars Vallinga, 1-8. Manutec deed wat terug Bouwe v.d. Veen mistte eerst een kans maar de herkansing ging er wel in 2-8. Siebe Lutgendorff bepaalde de eindstand op 2-9.

 

Oosterhof/Holman – Friesland Direct             2-2

Sietse Sijtema brak direct door maar toen ie oog in oog met de keeper kwam mistte hij het doel. De wedstried had wel een bitsje van Walking Footbal want ut hele zootsje liep maar wat te kuieren. O ja en Sietse Sijtema kreeg een herkansing en dit keer was het wel raak 1-0 voor OH. Aan de andere kant knalde Albert Nieuwenburg tegen de keeper en ook de rebound ging naast. Sietse Sijtema had de smaak te pakken want net voor de wissel maakte hij 2-0. Omdat OH keeper Kor Steert nogal eens een bal pakte kwam FD moeilijk tot scoren. Toch wist Albert Nieuwenburg een bal achter keeper Steert te frommelen 2-1. OH kreeg kansjes maar gingen daar nu niet goed mee om. Een pasje van Niels Vlottes op Drewes Janssen was wel raak, 2-2. Ach en die stand was eigenlijk wel een beetje de verhouding.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda