Anna Casparii/Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie

De zaalvoetbalcompetitie is weer los wel met een ploeg minder als vorig jaar maar dat veranderd misschien nog.

BuurtBazen – Veltman Maritiem      1-12

De BuurtBazen startten voortvarend want het was Abdelhak Zoundri die zijn ploeg de leiding bezorgde 1-0. De blijdschap duurde maar een minuut want toen gaf Snoussi een mooie pass op Marvin Brandsma en die scoorde 1-1. En niet veel later gebeurde hetzelfde en maakte Marvin 1-2. En toen begon de doelpuntenmachine van VM pas goed op gang te komen. Het was nu Soulaiman Snoussi zelf die nu voor 1-3 zorgde. Het was duidelijk dat de BuurtBazen nog even moesten wennen maar VM ging gewoon door. Kevin Hobgen maakte een goal, Marvin Brandsma nog een, Lenny Tijsen nog een en Soulaiman Snoussi was te topscorer want hij maakte nog zes goals, eindstand 1-12.

Broodje Nuchter – ZWF/Poelstra    15-2

Binnen twee minuten was het al 2-0 voor BN door doelpunten van Silvester Feenstra en Cyrus Boersma. Hierna leek ZWF/P wat grip op het spel te krijgen maar dat nam niet weg dat Silvester Feenstra en Arjan Outhuyse toch nog 3-0 en 4-0 maakten. BN waren veel sneller en actiever dan de al wat oudere spelers van ZWF/P. Het werd dan ook een eenzijdige wedstrijd waarin de jongens van BN veel sterker waren en dat ook in doelpunten uitdrukten. Herwin Bontes maakte een, Sylvester Feenstra vier, Arjan Outhuyse een, Cyrus Boersma twee en Nils Podt scoorde twee keer tegen scoorden Bob van Houwelingen en Jeffrey Siccama en Ronald v.d. Molen schoot nog een in eigen doel, eindstand 15-2.