Anna Casparii/ pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie

Friesland Direct – ZWF/ Poelstra   8-4

Al in de eerste minuut vloog Bouke Zuiderhof deur ut hele zootsje heen en zette FD op 1-0. Even later een tikje van Sicama op Cees Eeltink en die joeg het leer hast deur ut net 1-1. ZWF/P namen de leiding door een treffer van Steffan Amels 1-2. Vervolgens wrotte Drewes Janssen zich langs iedereen en hoppa 2-2. En tikje van Drewes op Jeroen van N ronde de laatste netjes af 3-2. Johan Jansen joeg nog een vrije trap binnen 4-2 en hij maakte ook nog een via de paal 5-2, sien kleine broerke Drewes scoorde ook nog een keer 6-2. ZWF/P deed wat terug Bas Koster 6-3 en Jeroen van N vergrote de voorsprong 7-3. Steffan Amels en Drewes Janssen bepaalden de eindstand op 8-4.

RCM Administratie – Van der Meulen              1-1 (vdM wint na strafschoppen)

Het gebeurd maar zelden dat men 1-1 gelijk speelt in de zaal maar nu gebeurde het wel. En die stand stond al bij de wissel op het bord en RCMA kwam voor toen Niels Outhuyse een voorzet van Jasper de Jong binnen tikte 1-0. En het was duidelijk zoeken naar een doelpunt en dat van beide ploegen. Een vrije trap van Remko Zandberg joeg hij netjes in de touwen 1-1. In de tweede helft leek Remko weer te scoren maar dit keer vloog de bal op de paal. Ze probeerden van alles maar verder als een bal voorlangs van Bas Helfferich kwam men niet. Ut wudde een fouten festival maar niet een mees kreeg de bal urin. Dus moesten er penalty’s genomen en dat deden de talentvolle jongens van Van der Meulen het beste.

Kantine Waddenhal/vd Ploeg schilder – Maritiem      4-2

Een leuke en pittige wedstrijd ze vlogen as jonge hokkelingen over ut speulveld. Snoussi van Maritiem wist de paal te raken maar na zeven minuten schoot vanaf de zijkant Marcel Amels wel raak 0-1. Nog in dezelfde minuut punterde Ralf van Hurck de gelijkmaker binnen 1-1. In de elfe minuut een uitbraak van Kantine/Ploeg, Schakenbos verloor de bal maar een tegenstander tikte hemzelf in eigen doel 2-1. Een pegel van Ane Schaap deed het net eveneens bollen, 3-1. Ook in de tweede helft waren er leuke aanvallen over en weer en raakte Marcel Amels de paal en keepte Maritiem doelman v.d. Werf een puike partij. Een pass van Snoussi op Marcel Amels werd keurig netjes benut, 3-2. Iedereen bij Maritiem ging naar voren en ja dan loop je de kans dat Ralf van Hurck, in de zoemer, 4-2 maakt.

Nesta Shipping/cafe ReckNeck – Philipse IT 2-1

De keeper van Nesta, Tjerk Bekius zat met sien blote skieter op ut strand in Java en Sjoerd ten Hoeve moest nu het doel verdedigen. En Sjoerd sien seunen Harm en Tobias hielden zeveul mogelijk ballen teugen om pa ut niet te moeilijk te maken. En waren ze een keer te laat dan keerde Sjoerd de bal met sien maatsje 63 met piene. Harm ten Hoeve raakte de paal en na dertien minuten wist Daan de Schiffaert eindelijk te scoren 1-0 voor Nesta. Met een dropkick schoot Tjeu Visser net naast, die dropkick het ie van die ouwe Beer leert. Alle complimenten voor de scheids Hielke Jager, die veel gesjanter aan moest horen maar ut zootsje goed in e hand hield, en de man was al met sien derde wedstrijd bezig. Sjoerd ten Hoeve had een mooie redding maar seconden later bleef ie se stief as een deur staan en maakte Ton Phiwwiang 1-1. Nesta viel aan maar keeper Johan Visser keepte goed pas 1minuut voor tijd ging hij naar de verkeerde hoek en maakte Ivo Wilkenshuis 2-1.