Anna Casparii/pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie

Nesta Shipping/Café ReckNeck – Manutec      5-2

Wilkenshuis was de man die Nesta op voorsprong zette, 1-0, toen nog reageerde J. Kuiper en was het 1-1. De doelpunten vielen snel Harm ten Hoeve 2-1 en Tobias ten Hoeve maakte 3-1 en 4-1. Er werd nogal eens de paal geraakt maar een uithaal van Bouwe v.d. Veen betekende 4-2. Wilkenshuis kwam alleen op de keeper af die viel op sien donder en hij scoorde 5-2.

Bouwvisie Friesland – Veltman Maritiem      3-6

Het was een chaotisch wedstrijdje waar na enige tijd Robin Zandberg 0-1 maakte. Vlak voor de wissel maakte de kilometervreter Siebe Lutgendorff 1-1. In de tweede helft worstelde Robin Zandberg door de defensie en tikte 1-2 binnen. Een fraai doelpunt maakte Siebe Lutgendorff even later heel netjes en mooi scoorde hij 2-2, een een tweetje ronde Saloumaim Snoussie goed af, 2-3. Na wat gemiste kansen maakte Kevin Hobgen toch nog 2-4, het bleef spannend een vrije trap van Pieter Kleinjan vloog er in, 3-4. Een mooi uitgespeelde aanval ronde Soulaiman Snoussie af 3-5 en Frank Pietersma maakte de laatste, 3-6.

RCM Administratie – Van der Meulen              2-2

Ut is een zeldzaamheid maar op de tribune namen we zowaar Henk Metz waar, leuk man. Voor Van der Meulen knalde Jesse Mulder twee keer op de paal. Pas na elf minuten wist Martin van Andel een mooie aanval af te ronden, 0-1. Maar Hilco Mulder speulde teugen sien seun een wuu dus niet verlieze en toen ut zootsje ston te dromen maakte Hilco 1-1. In de tweede helft zette Niels Outhuyse, Sander Zeilmaker vrij voor doel en was het 2-1. Het werd 2-2 doordat Yasmin wat ongelukkig in eigen doel tikte. Gelukkig voor v.d. M. redde hij even later op de doellijn.

PoPaLo – Oosterhof/Holman            6-3

OH speelde zonder wissel en PPL nou die hadden er wel zin aan. OH nam de leiding door een goal van Sietse Sytema 0-1. Vervolgens liet keeper Dirk Alkema een schot van Efan van Sertima los en dat strafte Norbi Helik af, 1-1. PPL nam de leiding na een mooi wippertje van Pieter Wesseloo, 2-1. Een schot op de kruising belandde op de lat kwam op het hoofd van Brian Visser en die kopte binnen, 3-1. Een mooie pass van Sietse kwam op maat bij Chris Sytema en die maakte 3-2. Een tikje van Brian Visser werd er ingejaagd door Lowietje Quisenaerts, 4-2 en heel fraai schot van Helik Norbi vloog in het kruis, 5-2. Sicco v.d. Bij had nog een mooie solo in petto en hoppa het was 5-3. Pieter Wesseloo bracht de eindstand op 6-3 en dan mocht OH blij zijn dat keeper Alkema zoveel ballen had gestopt, hij was dan ook de man of the match.