Voetbal

Anna Casparii/pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie

Friesland Direct – Oosterhof/Holman             5-3

Na twee minuten dacht Sicco v.d. Bij, weest wat ik probeer wat en ja hoor hoppa 0-1 voor OH. Maar an e andere kant loopt oek een wat ouwere jonge en die maakte met een vette punter, 1-1. Een puntertje van Brent de Groot glipte bijna door de handen van keeper Reijenga van FD maar hij ging er niet in. Acht minuten voor de wissel was daar een mooie actie van George Pires en dat was 2-1, twee minuten voor de wissel miste Drewes Janssen voor een leeg doel. Meteen in de tweede helft kapte Drewes de tegenstander uit en toen was het wel raak, 3-1. Ook Sicco v.d. Bij miste voor een leeg doel, George Pires deed dat weer beter, 4-1. OH deed wat terug een hard schot van Brent de Groot betekende 4-2, maar meteen joeg Drewes Janssen er een vrije trap snoeihard binnen 5-2. Brent de Groot deed dat minder hard maar hij zat er wel in, eindstand 5-3.

 

ZWF/Poelstra – BuurtBazen             6-5

Binnen de minuut knalde Hans Ottens van BB de bal hard op de paal. Twee minuten later was het schot van Steffen Amels wel raak en leidde ZWF/P 1-0. Een mooie een twee tussen Abdelhak en Hans Ottens werd door de laatste afgerond 1-1. De BuurtBazen werden luid aangemoedigd maar het was Bas Koster die scoorde 2-1. Steffen Amels maakte 3-1 voor ZWF/P maar de BB mannen kwamen terug. Het was Said Kauj die een vrije trap binnen knalde 3-2 en met een beetje mazzel maakte Adnane 3-3. Het bleef spannend en ZWF/P kwam weer voor, een pass van Sven Warmerdam werd netjes afgerond door Steffen Amels 4-3. De inzet van BB was hoog en ze kwamen terug door een overstapje van Hans Ottens was de ZWF/P keeper Schippers verrast 4-4. Maar Steffen Amels was in vorm hij nam de bal aan op de borst en joeg hem binnen 5-4. Bobbie van Houwelingen scoorde iets later met een fraai wippertje 6-4. Vijf seconden voor tijd maakte Abdelhak 6-5 en ze hadden door hun grote inzet misschien wel iets meer verdiend.

 

Manutec – Philipse IT         1-6

De eerste kans was voor Manutec maar keeper Visser reageerde zeer attent en pakte de bal. Inzet was er wel want beide teams vlogen heen en weer as een zootsje jonge honnen. Na twaalf minuten was er eindelijk een doelpunt een rollertje van Laifa Nagin keutelde in het Manutec doel 0-1. En toen keeper de Groot de bal verkeerd inschatte strafte Ton Phiwwiang dat af, 0-2. Manutec stonden te slapen en Niels de Lange kon er zo door wandelen en scorde 0-3. Direct na de wissel werd het 0-4 door wederom Laifa Nagin. Het was over en uit voor Manutec ze geloofden er niet meer in. Niels de Lange maakte 0-5, Pim Attema scoorde tegen 1-5 en Kevin 

|Doorsturen

BuienradarAgenda