Voetbal

Anna Casparii/pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie

Niels O. bal aan zijn dodelijke linkerbeen, maakte 7 goals tijdens de wedstrijd BuurtBazen-RCM Administratie.

V.d. Ploeg schilder/Kantine Waddenhal – Oosterhof/Holman  9-3

Het was wel duidelijk dat de verdediger bij de Kantine/v.d. Ploeg, Stefean Adema deze avond kruut in sien skoenen had. Een goeie intrap van Ralf van Hurck belandde voor zijn pantoffel en hange 1-0. Even later knalde hij van achter twee tegenstanders weg en werd het 2-0. Zeveul had ie nog nooit achter mekaar maakt. Maar ut veteraantje Sicco v.d. Bij aan de andere kant passeerde twee man en hoppa ut was 2-1. Maar ja die Adema was losslagen, uut stand werd het 3-1 en Ronald Jilderts vergrootte de voorsprong 4-1. Toen zakten de mannen van OH wat weg en liep Kantine/v.d. Ploeg uit, mooie combinatie ronde Sjouke Bootsma af 5-1, Stefan Adema weer met een voetzoeker 6-1 en een tikje van Raallepal van Hurck op Michel v.d. Ploeg betekende 7-1. Sicco v.d. Bij kon nog een bitsje metkomme hij maakte 7-2. Een vrije trap van Ralf van Hurck vloog in de hoek 8-2 en Schakenbos benutte een penalty 9-2. Chris Sytema deed wat terug eindstand 9-3.

 

BuurtBazen – RCM Administratie    5-12

Het was meteen al Niels Outhuyse die ur deurheen vloog en RCMA op 0-1 zette. En die Niels die had de pootsjes op scherp staan want hij zou nog eens zes doelpunten maken. Trouwens Djan al Khadri deed het bij de BuurtBazen ook niet slecht, hij maakte 1-1 toen RCMA net even in slaap waren gevallen. Beide ploegen vielen aan en er ontstonden een hoop kansen maar in het begin vlogen ze aan beide kanten nog over en naast. Ja en toen was daar Niels Outhuyse die over links kwam en scoorde 1-2. Even tikte Niels een pass van Speckman binnen 1-3, Yassin maakte 1-4 en nog voor de wissel stond Niels helemaal vrij en was het 1-5. In de tweede helft liepen de mannen helemaal weg Brian Zeilmaker 1-6, Arjen Speckman 1-7, Rene Metz een tikje op Yassin 1-8, keeper laat schot los van Niels en die keutelde erin 1-9, Niels maakte nog twee en Yassin nog een. Aan de andere kant was Djan al Khadri ook aardig in vorm en maakte nog drie goals en Abdelhak Zoundri nog een, eindstand 5-12.

 

Van der Meulen – Veltman Maritiem                2-4

Twee jonge ploegen die hun uut de naden liepen en dartelden over het veld om de winst te pakken. Van der Meulen kreeg de eerste kans maar Arjan Outhuyse schoot op de paal. Niet veel later kreeg hij een herkansing en die ging wel tussen de palen, 1-0. Aan de andere was er ook een bal op de paal van Justin Attema. Het ging wel aardig gelijk op en het was dan ook terecht dat Justin Attema al vallende 1-1 maakte. Meteen in de tweede helft vloog Marcel Amels ut hele zootsje voorbij en zette VM op voorsprong 1-2. En daarna kon Justin Attema er semaar deurheen kuiere en de stand naar 1-3 tillen. V.d. M. probeerde terug te komen en dat lukte, Martin van Andel brak door de defensie en maakte netjes 3-2. V.d. M. zette VM onder druk maar toen kwam een afvallende bal bij Soulaiman Snoussi die kwam alleen op de keeper af en lag de bal netjes in het mandje 2-4. Daar bleef het bij er werd niet meer gescoord.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda