Voetbal

Algemene ledenvergadering Zeerobben in Entrepotgebouw

Afgelopen maandagavond heeft het hoofdbestuur van Zeerobben zich gebogen over de vraag of het met de huidige coronacijfers wel verstandig is de Algemene Leden Vergadering (ALV) door te laten gaan in de kantine van de Robbenplaat. 

Conform de huidige richtlijnen mag men na het tonen van een geldige QR code daar samenzijn (ook binnen de 1,5 meter) maar het was de vraag of het verstandig is gezien het oplopend aantal besmettingen.

Zeerobben neemt al sinds de Corona uitbraak in de zomer van 2020 haar verantwoordelijkheid in deze en wil ook de ALV kunnen organiseren op een veilige en verantwoorde wijze. Het bestuur heeft daarom gemeend de ALV wel door te laten gaan komende maandag, maar dan op een andere, ruimere locatie, namelijk het Entrepotgebouw op de Dokkade. Ook daar rekent de club weer op een grote opkomst mede gezien de belangrijke agendapunten. 

Mocht een eventuele persconferentie nog voor wijzigingen zorgen, dan zal de club haar leden  daarover zo spoedig mogelijk informeren. (Uiteraard is ook hier een geldige QR code noodzakelijk.)

|Doorsturen

BuienradarAgenda