Nieuws

Al meer dan 100 aanmeldingen voor Lanenkaatsen

Over een kleine maand (13 tot en met 17 juni) is het alweer zover. Na twee jaar afwezigheid vliegen de gele ballen dan weer over de Lanen. Sinds de aanmelding medio april is geopend, loopt het aantal deelnemers mooi op, inmiddels alweer boven de 100. De organisatie hoopt de barrière van 300 deelnemers weer te doorbreken, zoals in 2018 en 2019.

Je kunt je opgeven voor het Lanenkaatsen tot en met zaterdag 11 juni 17:00 uur via www.lanenkaatsen.nl of bij Kamsma Schoenen op de Kleine Breedeplaats in Harlingen. De groepsindeling is als volgt: Groep 1 voor 11-16 jaar; Groep 2 voor 17-35 jaar; Groep 3 voor 36-49 jaar; Groep 4 voor 50-59 jaar; Groep 5 Dames 11-35 jaar; Groep 6 voor 60+; Groep 7 voor Dames 36+.

De organisatie is blij dat bijna twee op de drie deelnemers betalen middels iDeal; dat scheelt administratieve taken.

De loting vindt dit jaar plaats bij Radio Stad Harlingen op zaterdag 11 juni vanaf 19:00 uur. In de loop van de avond zullen de lijsten in de diverse groepen te vinden zijn op www.lanenkaatsen.nl. Op zondag komen de lijsten ook in de etalage bij Kamsma Schoenen.

Vrienden en sponsors

De organisatie van het Lanenkaatsen is voor groot gedeelte aangewezen op sponsoring vanuit het bedrijfsleven en de middenstand van Harlingen en omstreken. Voor een extra financiële impuls is het Lanenkaatsen in 2002 gestart met de actie ‘Vrienden van het Lanenkaatsen’, en niet zonder succes: al ruim 200 mensen die het Lanenkaatsen een warm hart toedragen hebben zich hiervoor opgegeven, en voor € 10 hebben ze een plaatsje op het alom bekende ‘vriendenbord’ verworven. Wil je het Lanenkaatsen ook steunen? Word dan ook vriend van de Lanen! Ben je al vriend? Meld dan een nieuwe vriend aan, dan komen jullie samen met jullie namen op een bal, die tijdens het Lanenkaatsen gebruikt gaat worden. Meer info op www.lanenkaatsen.nl.

Oproep

De organisatie zoekt nieuwe keurmeesters, telegrafisten en lotenverkopers. Mocht je belangstelling hebben neem dan contact op via info@lanenkaatsen.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda