Voetbal

Achter de schermen bij fc Harlingen...

De jeugdcommissie is op de achtergrond al een aantal weken druk bezig met het nieuwe voetbalseizoen en houdt daarbij nauw contact met de jeugdtrainers. 

Structuur en gecertificeerde trainers

Het is belangrijk om structuur te bieden aan de jeugdteams maar ook het begeleiden bij het geven van trainingen is enorm belangrijk. Met gecertificeerde trainers op elk team is de basis bij fc Harlingen meer dan gezet. Elk team beschikt nu over twee of meer (gecertificeerde) trainers/leiders en dat zal het nieuwe voetbalseizoen niet anders zijn. Onder leiding van hoofd opleiding Kerst Heida worden alvast praktische tips en trucs besproken en het blijkt dat Heida boordevol interessante ideeën zit. Deze ideeën zullen verder ontwikkeld worden zodat alle jeugdvoetballers zich bij fc Harlingen kunnen blijven ontwikkelen.

 

Puzzel

Achter de schermen wordt er dus hard gewerkt door de leiders en trainers en gezamenlijk proberen zij de puzzel voor de teamindeling voor het komend seizoen af te maken waarbij het spelplezier en de ontwikkeling van alle spelers altijd voorop staat. Wordt vervolgd...

 

Trainingen

Mooi weer is een mooie kans om voetbal te ontdekken bij fc Harlingen. Dit merken ook de trainers van diverse jeugdteams. Veel kinderen die ook het plezier in voetbal willen ervaren en mee willen trainen, oftewel, besmet willen raken met het 'voetbalvirus' bij fc Harlingen. Dat kan en mag ten alle tijden! Langskomen en kijken, of gelijk meedoen is nog veel leuker! Maar om te voorkomen dat men voor een dichte deur staat is het handig om van tevoren contact op te nemen met de jeugdafdeling bij fc Harlingen. Dit kan via: Dirk Hiemstra 06 21 26 75 08. Óf via mail jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl. Zo hoeft niemand een training te missen!

|Doorsturen

BuienradarAgenda