Voetbal

A-selectie Zeerobben komt met ‘Putt je Rijk’

Het begon met “Schijt je Rijk”, een jaar later gevolgd door “Vlieg je Rijk”. Editie drie werd “Rijd je Rijk” en dit jaar zijn we toe aan editie vier en is het geworden: “Putt je Rijk”. Steeds weer een leuk, nieuw creatief idee van de A-selectie van Zeerobben om fondsen te werven voor hun jaarlijkse trainingskamp in januari, ook in 2019 weer in Spanje. Hoe en wat is “Putt je Rijk”?

Op zaterdag 29 december, aansluitend op de dan geplande Oudejaarsreceptie, zullen drie gerenommeerde Zeerobben-‘Golf Profs’ golfballen slaan vanaf het PLUS-veld, over de bomen, naar het Hoofdveld van het Oostersportpark. Dat veld wordt vooraf op de computer willekeurig verdeeld in genummerde vakken van gelijke grootte. Daar waar de golfballen stil komen te liggen vallen de prijzen. Eindigt een bal buiten het uitgezette veld, dan vervalt die slag en zal de Pro een nieuwe bal moeten slaan.

De stadionspeaker zal duidelijk uitleggen om welke prijs het gaat. Een en ander onder toezicht van ‘notaris’ en erelid Klaas Abma van Zeerobben.

 

De hoofdprijs van dit evenement is maar liefst €400,-. Volgprijzen €100,- en €50,-. De kaartverkoop is inmiddels begonnen. Ze kosten €5,- per stuk en zijn verkrijgbaar bij Nel Kingma en bij alle spelers van de A-selectie van Zeerobben. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda