Sport

37e Tobbedanstoernooi staat weer op toernooikalender 2022

Zoals elk jaar zal het toernooi gespeeld worden in week 27. Dat betekent dat er van 4 t/m 10 juli weer veel te genieten valt op het Cleem Heegerpark in Harlingen. Het tennistoernooi wordt gesponsord door de Punt NL Groep. Daarnaast organiseren ze in dezelfde week een officieel KNLTB padeltoernooi waarbij Vynx Records de sponsor is.

Natuurlijk zal er op hoog niveau getennist en gepadelt worden op de banen van tv Ready, maar ook naast de baan zullen de mensen weer kunnen genieten van onder andere gratis vis, hamburgers, loempia's, patat, worst, broodje beenham, fruit en vele andere lekkernijen. Er is een loterij met geweldige prijzen en op vrijdag zal er evenals voorafgaande jaren een band zijn.

De hele week staat er een hot tub op het park waarin eenieder na een zware partij weer even tot rust kan komen. 

 

Ook de kinderen worden dit jaar niet vergeten. In het finale weekend zal er een springkussen aanwezig zijn waarop weer naar hartenlust gesprongen en gedold kan worden.

 

De basis van het succes ligt natuurlijk in de geweldige samenwerking onderling maar ook met de kantine- en baancommissie. Ook dit jaar zal men op deze commissies weer een beroep doen om het toernooi opnieuw op de kaart van Friesland te zetten. Zonder sponsoren kunnen ze het toernooi niet laten zijn wat het is, het grootste en gezelligste toernooi in Friesland. Punt NL Groep, Vynx Records, TV Ready en diverse kleinere sponsoren dragen bij aan dit mooie toernooi.

 

Men zal ook dit jaar weer proberen niveau 2/3 spelers te krijgen, zodat er voor het publiek nog beter tennis te zien zal zijn. En ook bij het padeltoernooi verwachten ze mooie wedstrijden te zien op hoog niveau. Maar ook in de lagere categorieën zal er gestreden worden voor wat men waard is en er zullen prachtige wedstrijden te zien zijn.

De toernooicommissie, bestaande uit Ronald, Jan Edwin, Marion, Gea en Joke, heet u allen van harte welkom in week 27 op het Cleem Heegerpark te Harlingen.

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda