Sport

35 Jaar Tobbedanstoernooi

Voor de 35e maal wordt er het Tobbedans PuntNL groep tennistoernooi gehouden. Het gezellige en zeer sterke toernooi wordt van 29 juni t/m 7 juli verspeeld op de banen van TV Ready op het Cleem Heegerpark. 

Er zal op hoog niveau getennist worden, maar ook naast de baan zullen de mensen weer gratis kunnen genieten van onder andere haring en kibbeling, saté, loempia's, frites, broodjes braadworst, -hamburger en -beenham. Smeding zal weer zorgen voor heerlijk fruit. De hele week zal er een hottub staan, en in het laatste weekend zullen er een springkussen en een suikerspinmachine staan zodat ook de kinderen kunnen genieten. Er is een loterij met prachtige prijzen waarvoor de hele week lootjes gekocht kunnen worden.

Het is een jubileumjaar dus zal er zowel op de vrijdag als op de zaterdag muziek zijn. Op vrijdag zal ‘Op Sien Plaats’ optreden en zaterdag maakt DJ Willy Davy zijn opwachting. Zonder sponsoren kan de organisatie het toernooi niet laten zijn wat het is. Zij dragen er aan bij het toernooi tot een van de gezelligste toernooien van Friesland te maken. De basis van het succes van zo'n toernooi ligt natuurlijk in de geweldige samenwerking onderling, maar ook met de kantine- en baancommissie. Ook dit jaar zal een beroep gedaan worden op de ze commissies om het toernooi wederom op de kaart van heel tennissend Friesland te zetten. De inschrijving is nog open. Dus … schrijf in, dit kan t/m 16 juni.

De commissie, bestaande uit Ronald Vonk, Jan Edwin Geertsma, Marion Faber, Gea v.d. Schaaf en Joke Schipper, nodigt u van harte uit om mee te doen, maar ook om een kijkje te komen nemen in week 27 op het Cleem Heegerpark in Harlingen. 

|Doorsturen