Nieuws

Zoutsloter Kerstmarkt wederom afgelast

HARLINGEN - De organisatie van de Zoutsloter Kerstmarkt heeft opnieuw een lastige beslissing over moeten nemen: “De huidige coronaregels maken het voor ons onmogelijk om een gezellige kerstmarkt te organiseren”, melden Karen en Willard van BENG Evenementen.

“We hebben de afgelopen weken nog de hoop gehad om dit jaar eindelijk de vijftiende editie van de Zoutsloter Kerstmarkt te kunnen organiseren. Tot eind vorige week zou de kerstmarkt nog door zijn gegaan als ‘doorstroomevenement’. Helaas hebben we door het oplopend aantal besmettingen en de daardoor recent aangescherpte coronamaatregelen, toch moeten besluiten om de organisatie van de kerstmarkt te beëindigen”, aldus Karen en Willard.

“De vrije toegang tot de kerstmarkt, vinden wij een groot goed. Echter, je zult begrijpen dat wij met inachtneming van de huidige coronamaatregelen het unieke knusse karakter van onze kerstmarkt niet zouden kunnen behouden.”

Karen: “Dit is echt heel, heel jammer. Maar we vonden dat we nu de knoop moesten doorhakken om zo onnodige verdere investeringen door de deelnemers, ondernemers, gemeente en ons te voorkomen. Wij gaan vol goede moed op naar volgend jaar en hopen jullie op zaterdag 10 december 2022 toch écht op de Zoutsloter Kerstmarkt te zien!”

|Doorsturen

Buienradar



Agenda