Nieuws

Zonnebloem ontvangt cheque van 2150 euro

Tijdens de vlootdag afgelopen zaterdag hebben de vier Zonnebloem afdelingen van Noord-West Friesland uit handen van burgemeester Roel Sluiter een cheque ter waarde van € 2.150,- in ontvangst mogen nemen. Het bedrag komt volledig ten goede aan de organisatie van de nationale ziekendag van 8 september aanstaande. 

Het geld is gedurende het afgelopen jaar door de Lions Franeker – Harlingen bijeengebracht met diverse acties. Zo werden er een aantal fundraising activiteiten zoals de Harlinger Nieuwjaarsduik en de Lions Waddenrally georganiseerd ten behoeve van het goede doel. Tevens zullen de Lions leden daar waar nodig hand- en spandiensten verzorgen op deze nationale ziekendag.

 

Lionsclubs handelen onder het motto: We Serve, wij dienen. In Lionsclubs werken mensen uit de lokale gemeenschap op vriendschappelijke en vrijwillige basis samen om hulp te bieden daar waar dat nodig is. Primair voor de lokale gemeenschap, maar daarnaast via de overkoepelende organisatie Lionsclubs International ook vaak voor hulpverlening elders in de wereld. Lionsclubs bepalen zelf de doelen die ze willen ondersteunen en de wijze waarop ze uitvoering geven aan de dienstverlening. Bij de Lions Franeker – Harlingen zijn 35 leden aangesloten.

|Doorsturen

BuienradarAgenda