Nieuws

Zondag Sjantermiddag

Gaat jeugdzorg boven alles of zijn er grenzen aan de zorg? Moet je voor cultuur naar Franeker of hoort Harlingen een cultureel centrum te hebben? En moet de gemeente zich, met haar regeltjes, niet meer bemoeien met toeristische bewoning, of moeten onze huizen altijd eerst naar betaalbare jongerenhuisvesting gaan?

Deze drie stellingen komen aanstaande zondag  (1 maart) aan bod tijdens de – inmiddels traditionele – Sjantermiddag in de Lichtboei. De drie Harlinger wethouders Harry Boon, Hein Kuiken en Paul Schoute zijn erbij en zullen de stellingen introduceren. Ze zullen ook uitleggen waar de afgelopen tijd aan gewerkt is, en wat er nog staat te gebeuren. Iedereen is welkom en naast discussie is er ook tijd voor muziek en een drankje.

De Sjantermiddag wordt georganiseerd door PvdA Harlingen en staat dit keer onder leiding van Habtamu de Hoop. Habtamu is raadslid voor de PvdA in Súdwest-Fryslân en presentator van het Jeugdjournaal. Ook was hij finalist in het programma Op weg naar het Lagerhuis. “Een echte debater dus die de touwtjes strak in handen houdt”, aldus PvdA Harlingen. “Kom praten met sociale en culturele doeners in onze gemeente! Eerste drankje is van ons!”

De Sjantermiddag wordt van 14:30 tot 17:00 gehouden in de Lichtboei.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda