Nieuws

Workshops ‘Baas over eigen beurs’ van start in MFC het Vierkant

Vanaf 28 juni aanstaande start het Gebiedsteam Harlingen met de workshopreeks ‘Baas over eigen beurs’. Inwoners van de gemeente Harlingen kunnen kosteloos deelnemen aan deze sessies. 

 

 

Hierin wordt onder meer stilgestaan bij vragen zoals: Hoe zorg ik dat ik rondkom van mijn geld? Hoe breng ik mijn administratie op orde? Welke ontheffingen kan ik aanvragen? Hoe leer ik mijn kinderen met geld omgaan? Daarnaast kunnen inwoners ook zelf gespreksonderwerpen aandragen. 

 

De workshops vinden plaats op: 28 juni, 5 juli, 12 juli en 19 juli 2018 in MFC het Vierkant. De bijeenkomsten duren elk anderhalf uur, van 9.30 uur tot 11.00 uur. Aanmelden voor de workshops is gewenst maar niet verplicht. Contact kan opgenomen via: 140517 of via: gebiedsteam@harlingen.nl.

 

Over het gebiedsteam 

Het gebiedsteam Harlingen is er voor iedereen in Harlingen, Wijnaldum en Midlum. Inwoners, jong en oud kunnen hier terecht met vragen op het gebied van zorg, welzijn en inkomen. Naast advies biedt het gebiedsteam actief ondersteuning bij maatschappelijke vraagstukken. Daarbij wordt actief samengewerkt met diverse (vrijwilligers) instanties. 

 

|Doorsturen