Nieuws

Wint Anna Zuidema fotowedstrijd National Geographic?

Anna Zuidema doet met deze foto mee aan een fotowedstrijd van de National Geographic. Of ze doorgaat naar de finale, hangt af van het aantal stemen dat haar foto krijgt van het publiek. 

(Foto: Anna Zuidema)

Tot 25 oktober kan er gestemd worden op www.nationalgeographicfotowedstrijd.nl (zoek naar Harlingen en dan komt de foto naar boven, of ga gelijk naar: www.nationalgeographicfotowedstrijd.nl/inzendingen/?id=54597

Anna doet ieder jaar mee aan de ‘NG Fotowedstrijd’. Tot 2016 had National Geographic een ‘foto community’. Leden konden hier foto’s plaatsen en van elkaar leren. Een redacteur van NG gaf foto-opdrachten die in het teken stonden van het thema van het komende magazine, dat zo een podium werd voor fotografen. Ook was er wel eens een meeting, de laatste keer in 2012 met als thema Vermeer. “Ik ben hier ook naartoe geweest”, vertelt Anna. “Het was een bijzondere dag met bijzondere mensen met allemaal dezelfde passie; fotograferen!” De bijbehorende fotowedstrijd heeft Anna toen gewonnen. 

De huidige NG fotowedstrijd, die tot 2016 de Frans Lanting Award heette, heeft Anna nog niet gewonnen. Wel heeft ze een aantal mooie publicaties gehad in het NG Magazine, het online magazine, maar ook in de bekende NG scheurkalender.

|Doorsturen

BuienradarAgenda