Nieuws

Winnaars cadeaubon enquête Bouwvereniging

In januari deden 230 mensen mee aan de online enquête van de Bouwvereniging over woonwensen voor de toekomst. De Bouwvereniging haalde met een aantal vragen over woonwensen en de beleving van de buurt, informatie op. De informatie gebruikt de Bouwvereniging voor de toekomstvisie op haar woningen en woonwijken. 

Mevrouw Haarsma neemt de cadeaubon op gepaste afstand van 1,5 meter in ontvangst van Anja Feenstra van de Bouwvereniging,

Onder de 230 deelnemers werden 10 cadeaubonnen verloot ter waarde van € 50, te besteden bij Veltman verlichting in Harlingen. De prijswinnaars zijn telefonisch op de hoogte gesteld. De prijswinnaars: dhr. Wiersma, dhr. Ponte, dhr. Schoot, mw. Haarsma, dhr. Huliselan, dhr. Balt, dhr. De Groot, dhr. Sluizeman, mw. Kasimier, mw. Tolsma. Zij krijgen de cadeaubon in de bus. Mevrouw Haarsma is 1 van de 10 prijswinnaars. Ze reageerde blij en verrast: “Veltman verlichting heeft zulke mooie lampen. Met de waardebon ga ik een staande bol-lamp kopen. Of misschien ook wel een lichtstrip boven het aanrecht.

|Doorsturen

BuienradarAgenda