Nieuws

Wereldberoemd Delta Piano Trio komt naar Kimswerd

Zondag 17 oktober komt het inmiddels wereldberoemde Delta Piano Trio naar Kimswerd, voor een concert in de Laurentiuskerk. Het is het tweede concert na een lange periode van stilstand. Het concert begint om 15.30 uur.

Het Delta Piano Trio bestaat uit Vera Kooper (piano), Irene Enzlin (cello) en Gerard Spronk (viool). Het trio werd opgericht in 2013 in Salzburg waar het drietal aan het Mozarteum studeerde. Sinds de oprichting won het trio diverse prijzen op concoursen, onder andere in Litouwen, Zwitserland, Italië en Nederland. Er werd opgetreden in veel Europese landen maar ook in Rusland, China, Korea, Indonesië en de VS (en 5 jaar geleden ook in Kimswerd!).

De twee CD’s die het trio maakte kregen lovende reacties in de internationale pers. Het opnemen van een derde CD staat in de planning. Het Delta Piano Trio maakte met steun van het Prins Bernard Cultuurfonds een speciaal concertprogramma in de vorm van een salonconcert. Er wordt in verschillende bezettingen gespeeld: solo, duo en trio met composities van Beethoven, Dvorak, Biber en Bach. Een spannend en intiem concert in verbondenheid, troost en schoonheid. Reserveren: www.laurentiuskerkkimswerd.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda