Nieuws

Welke Apple Watch bandjes zijn er te koop?

Heb je een iPhone? Dan is het ideaal om deze te koppelen met een Apple Watch. Niet alleen hebben ze een erg strak design, ze zijn ook nog eens voorzien van allerlei functionaliteiten. Zo neem je er telefoontjes mee op, krijg je meldingen binnen en kun je Whatsappen. Ook kan het horloge je hartslag, verbrande calorieën, ademhaling en nog veel meer meten. Heb je al een Apple Watch en is je bandje kapot of toe aan vervanging? Er zijn genoeg unieke bandjes waar je uit kunt kiezen. Ben je op zoek naar bandjes voor een niet al te dure prijs? Lees dan vlug verder.

Waar koop je Apple Watch bandjes?

Je kunt je nieuwe bandje natuurlijk bestellen bij Apple zelf. Echter, je zult al snel merken dat de prijzen hier best hoog liggen. Waar je bij Apple al gauw 100 euro voor een bandje betaalt, betaal je bij sommige andere online shops maar 20 euro voor een soortgelijk bandje. Niet verkeerd, toch?

 

Milanese bandjes voor een luxe uitstraling

Als je goed om je heen kijkt, zie je veel milanese bandjes om de polsen van Apple gebruikers. Deze bandjes zien er erg strak uit en hebben toch een luxe touch. Ze zijn meestal gemaakt van roestvrij staal en daarom ideaal bij alle weersomstandigheden. Ze kunnen prima tegen een regenbui en zijn gemakkelijk schoon te maken na een work-out. Je koopt een Apple Watch milanese bandje in alle kleuren en printjes. Zo kun je ze kopen in het zilver of goud, maar ook in het roze, groen of zelfs panterprint.

 

Wil je liever een sportieve uitstraling?

Gebruik je de Apple Watch vaak tijdens het hardlopen of sporten? De naam zegt het al, een Apple Watch sport bandje is ideaal voor tijdens een goede work-out. Ze zijn gemaakt van rubber of siliconen. Ook deze bandjes zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, zodat het altijd bij je sportoutfit past. Sommige hebben gaatjes, zodat je huid goed kan ademen en je pols niet te veel gaat zweten. De sport bandjes kunnen over het algemeen goed tegen water en zweet. Alhoewel ze een mooie en moderne look hebben, kan het zijn dat je deze niet elke dag wilt dragen. Gelukkig kun je het bandje na het sporten weer simpel omwisselen met bijvoorbeeld een milanese bandje of stalen band.

 

Stalen bandjes: geschikt voor iedere gelegenheid

Wil je het gemak van een smartwatch combineren met het uiterlijk van een ouderwets horloge? Dan zijn de stalen bandjes ideaal voor jou. Met een Apple Watch stalen bandje heb je een prachtig pronkstuk om je pols. Koop bijvoorbeeld een band met schakeltjes om het analoge horloge na te bootsen. Samen met jouw Apple Watch staat dit super luxe. Ook heel fijn: de stalen bandjes zijn meestal gemaakt van roestvrij staal zodat jij er gewoon mee kunt douchen en het horloge niet af hoeft te doen tijdens het handen wassen. 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda