Nieuws

Weekendkamp Scouting St. Michiel & Lioba

Scouting St. Michiel & Lioba had vorige week een weekendkamp. Ze kunnen met z’n allen weer terugkijken op een super mooi en zeer geslaagd kamp. Hier is hun verslag.

We begonnen donderdag  (Hemelvaartsdag) ietwat druilerig maar na de eerste twee uren brak de lucht open en kwam de zon tevoorschijn. Hierdoor konden we nog een beetje extra genieten van het mooie kamp bij clubhuis ’t Dok. De eerste dag diverse activiteiten, waaronder scones bakken op het  kampvuur.

Op dag twee werd het nog een slagje warmer dus werd er, naast het programma zoals levend mastermind en kleintje expeditie Robinson, ook een mooi watergevecht gehouden. Hierbij moeten we de Bevers (4 tot 7 jaar) toch de overwinning toekennen op de oudere leden (14+). De laatste dag was de warmste dag en toen werden er waterspelletjes gedaan. Wat een lol hebben we gehad. De middag stond in het teken van de oudermiddag. Eerst samen ‘crazy 44’ spelen met allerlei gekke opdrachten en daarna een mooie installatie van de hele bevergroep en een scout.  Ook werden er vier welpen overgevlogen naar de scouts. Hierna werd het tijd voor onze overheerlijke BBQ.  Wij willen Poiesz Harlingen bedanken voor hun bijdrage voor de foerage. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze groep. Mail vrijblijvend voor informatie: scoutinghrl@gmail.com. Of kijk op Scoutingharlingen.nl.

|Doorsturen