Nieuws

Wat maakt een handcrème nou goed?

Als je op zoek bent naar een goede handcrème, ben je niet de enige. We wassen momenteel massaal onze handen stuk. Daarom is het natuurlijk wel fijn dat je goed op de hoogte bent waar je op moet letten. Mannen wassen hun handen namelijk gemiddeld 8,6 keer per dag terwijl vrouwen dit tenminste 10 keer per dag doen. Natuurlijk is het wassen van je handen fijn, maar voor je huid is dit minder goed. Om deze reden is het aan te raden om een goede handcrème aan te schaffen. Hieronder zullen we het kort hebben over de factoren waar je rekening mee dient te houden als je besluit een goede handcrème te kopen met een natuurlijk karakter. Tot slot geven we ook nog een advies wanneer je de handcrème het beste kunt gebruiken.

Let hierop bij het kopen van een handcrème

Als je besluit om een natuurlijke handcrème te kopen die je naast de kraan, in het toilet of naast je bed kunt bewaren is het goed om geen geld uit te geven aan lekker ruikende handcrèmes. Lekker ruikende handcrèmes houden je droge handen alleen maar in stad. Wil jij een goede handcrème kopen? Dan is het belangrijk dat je voor een handcrème kiest die vocht vasthoudt. Hierbij functioneren de stoffen in de crème als het ware als een beschermlaagje dat over de huid wordt gelegd zodat er minder water verdampt. Maar om welke stoffen gaat het dan? Hierbij kun je denken aan olive oil, oaraffine, squalene, dimethicone, borage seed oil, jojoba oil en safflower oil.

 

Natuurlijk weet je zelf niet welke stoffen in welk product zitten. Om deze reden is het goed om hier voldoende aandacht aan te besteden. Neem gerust contact op met onze specialisten of met een specialist op het gebied van natuurlijke producten zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Gebruik de handcrème voornamelijk in de nachten

Als je overdag naar werk moet of de stad in wilt, is het natuurlijk niet fijn om met hele vette handen rond te lopen. In de nacht merk je dit probleem niet. Op basis van deze constateringen is zelfs uit een onderzoek gebleken dat des te hoger het vetgehalte in een moisturizer is des te effectiever dit is tegen droogheid en irritaties. Om deze reden is het aan te raden om ‘s nachts lekker verschillende crèmes op je handen te smeren. Hierbij is het wel goed om te benoemen dat je kiest voor cremes waar je niet allergisch voor bent. Anders word je wakker met alleen maar meer irritaties. Wil jij een ouderwetse methode gebruiken om je handen vet te houden? Gebruik dan conform de ouderwetse methode een pot vaseline of een puur plantaardige olie. Wil jij nog passend advies met betrekking tot een natuurlijk huidverzorging product? Neem dan gerust contact met ons op. Daarnaast is het ook mogelijk om op de website te kijken van Purity Herbs. Purity Herbs is namelijk een marktleider op het gebied van huidverzorgingsproducten met puur natuurlijke ingrediënten.

|Doorsturen

BuienradarAgenda